tromaktiko: Ο ΠΑΟΚ γουστάρει...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ γουστάρει...



«Πάμε να γουστάρουμε», δήλωσε πριν από λίγο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βέλγιο όπου την Πέμπτη(16/9) το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Μπριζ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λίγκ σε έναν όμιλο που έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς βατός. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από το Βέλγιο με πρώτο αντίπαλο την Μπριζ. Μια ομάδα που έχει πολλές αδυναμίες στην αμυντική γραμμή και εκεί θα «χτυπήσει» ο Δερμιτζάκης και οι παίκτες του.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ σήμερα το πρωί αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Οστάνδη και στη συνέχεια για το Μπριζ. Το κλίμα παρά τη μέτρια εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ καλό και σ’ αυτό φρόντισαν και οι φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης λίγο πριν επιβιβαστεί η αποστολή στην πτήση τσάρτερ εξέφρασε τις απόψεις του για την παρουσία της ομάδας στο Γιουρόπα Λίγκ.
«Ένας από τους στόχους μας ήταν να μπούμε στους ομίλους. Πλέον, ξεκινά μία ωραία διαδικασία, όλη η ομάδα το θέλει, όλη η ομάδα το γουστάρει. Στόχος όπως πάντα είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα. Είναι μία διαδικασία έξι παιχνιδιών. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πάμε να πάρουμε κάτι θετικό, γιατί έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Δεν πρέπει να συσχετίζουμε τα παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και θεωρώ ότι η ομάδα θα δείξει δείγματα γραφής, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά. Μέσα από αυτούς τους αγώνες, η ομάδα ψήνεται».
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στους Βέλγους και την εικόνα που έχει για την προσεχή αντίπαλο του «Δικεφάλου».
«Η εικόνα που έχουμε για την Μπριζ είναι ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν πάει καλά στη χώρα της, αλλά έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, πολύ καλή ομάδα, τη μελετήσαμε, θα τη μελετήσουμε περισσότερο, για να την αντιμετωπίσουμε. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στους ομίλους βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο».
Τέλος ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε και για την εμφάνιση με τον Αστέρα.
«Δεν πρέπει να συσχετίζουμε το ένα παιχνίδι, μ΄ αυτό, που έρχεται. Αυτό το παιχνίδι είναι κάτι ιδιαίτερο, υπάρχει ένα μεγάλο κίνητρο και η ομάδα θα δώσει τα δείγματα τα γραφής, που έδωσε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέσα απ' αυτά τα παιχνίδια, αναδεικνύεται και ψήνεται η ομάδα, αλλά και χτίζει το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη».

http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!