tromaktiko: Θέλει σκέψη και... μελέτη!!!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλει σκέψη και... μελέτη!!!



Πρωτότυπο το trailer της «Πρωινής Μελέτης» εν όψει και του Big Brother. Βέβαια το δεύτερο μέρος έχει περισσότερο ζουμί από το πρώτο. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν από το στόμα της παρουσιάστριας. Δεν άφησε κανένα μα κανένα ασχολίαστο…
Όλοι παρέλασαν από το δωματιάκι της « Big Meleti» .
Ακούσαμε για Λαμπίρη όπου ακόμα το ψάχνω τι ρόλο παίζει στο ζωολογικό κήπο και φαίνεται ότι νιώθει τόσο οικεία με το περιβάλλον γύρω της. Αναφέρομαι βεβαίως βεβαίως στο καινούριο trailer του Super Star! Ακούσαμε για Ρούλα όπου πια αυτό το τραγούδι το χουμε συνδυάσει όλοι με το Greek Idol.

Οι αρχικές προθέσεις του δημιουργού του δεν νομίζω να ήτανε αυτές αλλά μάλλον η ταύτιση του με τις καλοκαιρινές διακοπές! Αναφέρεται στην νεοφερμένη στην Κηφισιά Τατιάνα Στεφανίδου. Το θέμα όμως που μου τσουρουφλίζει το μυαλό εμένα είναι άλλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που κολλάει? Δύο είναι λοιπόν τα τινά. Πρώτον ή είναι πολύ φίλοι και ήθελε να τον αναφέρει γιατί της έχει λείψει από την τηλεόραση ή δεύτερον απλά αγνοεί εντελώς το ζεύγος Σκορδά- Λιάγκα που ξεκινάνε αισίως τα πρωινά στο Mega!!! Και αφήνει τελευταία την Ελενίτσα όπου τι άλλο να λέγε!? Αφού κι αυτή από τον καιρό που θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζω με Barbie πίνει καφέ!


http://ola-e-tipota.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!