tromaktiko: Έγιναν όλοι ρουφιάνοι.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Έγιναν όλοι ρουφιάνοι.



Σήμερα περνώντας από τη λεωφόρο Συγγρού,κοντά στον Άγιο Σώστη, είδα 3 ελεγκτές λεωφορείων να έχουν πέσει πάνω από μία γιαγιά και να της κάνουν μάθημα ηθικής. Μάλλον η γυναικούλα(ηλικίας πάνω από 75 ετών) δεν είχε χτυπήσει το εισητήριό της και ο λόγος για όσους την είδαμε είναι προφανής. Δεν είχε χρήματα αλλά συγχρόνως και φαινόταν και ταλαιπωρημένη λόγω γηρατειών. Μα καλά, δεν ντρεπόνται λιγάκι;
Τσίπα δεν έχουν τα ρουφιανοπαιδάκια ελεγκτές των λεωφορείων;Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτή η γυναίκα και κάθε γυναίκα της ηλικίας της έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή και κάνουν και μάθημα ηθικής; Και αν δεν έχει χρήματα ρε παιδιά τι θέλετε να κάνει; Nα μην πάει στον προορισμό της;Ζήτημα να παίρνει το 1/5 του μισθού που παίρνετε ρε γαιδούρια. Μακάρι να μην βρεθείτε στην θέση της ποτέ,αν και θα βρεθούμε όλοι. Βρεθήκατε όλοι εκεί μέσα από ρουσφετάκια της ΝΔ κύριοι γαλάζιοι και το παίζετε εξουσία; Nα ντέπεστε ρε λαμόγια που για να βγάλετε το ψωμί σας δεν σεβόσαστε ούτε καν ανθρώπους πο!


υ στοργή και αγάπη θέλουν και όχι ...ρουφιανιές!Αλήθεια,οι οικογένειές σας και το σόϊ σας χτυπούν εισητήριο ή έχουν ελευθέρας; Ντροπή σας!
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!