tromaktiko: Για τον κύριο ( ο θεός να τον κάνει ) Παπαχρήστου

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Για τον κύριο ( ο θεός να τον κάνει ) Παπαχρήστου



Δυστυχώς στις μέρες μας το να φοράς κουστούμι και να μπορείς να λες ότι θέλεις γιατί κάποιος σε πληρώνει φανερά αλλά και κρυφά, βλέπε pay roll, δεν μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφία.
Σε μία δημοκρατική χώρα ο χλευασμός στους ανθρώπους που αν μη τι άλλο δεν μπορούν να εκφραστούν παρά μόνο με πορείες και παπούτσια, θα έπρεπε να μας βάλει όλους μας σε σοβαρούς προβληματισμού. Η σημερινή εποχή της δημοσιογραφίας των café restaurant και της καθοδηγούμενης πληροφορίας είναι ένα φαινόμενο όχι και τόσο καινούργιο.
Έχει τύχει αυτόν το δημοσιογράφο να τον έχω συναντήσει και έξω από τον ΔΟΛ αλλά και σε εστιατόριο δίνοντας μου πάντα την εντύπωση δημόσιου υπάλληλου.
Δημοσιογράφοι υπάρχουν πάρα πολλοί αλλά δυστυχώς είναι από αυτούς που πάντα τρέχουν λιγότερο αφού σαν παπαγαλάκι που είναι πάντα εκφράζει μασημένες ειδήσεις.
Έτσι και σήμερα το πρωί αντί να αφουγκραστεί την φωνή όχι μόνο ενός ανθρώπου αλλά και ενός ολόκληρου συνόλου που μη μπορώντας να αντέξει το φορολογικό βάρος μίας κυβέρνησης θα μπορούσε να είχε κάνει την ίδια πράξη ουσιαστικά έφτυσε με τον τρόπο του δείχνοντας την κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Πράσινοι παπαγάλοι μπλε παπαγάλοι κόκκινοι παπαγάλοι και ούτως καθεξής.
Έτσι και αλλιώς ο μισθός του πέφτει παχυλός παχυλός, και ίσως να είναι και σε κάποια λίστα pay roll και πέρα βρέχει.
Θα μπορούσε να μας πει πόσους συναδέλφους του έχει βοηθήσει ή ακόμα και άτομα εκτός του χώρου να βρουν μία αξιοπρεπή δουλειά έτσι βρε αδερφέ επειδή είναι δημοκράτης όπως θέλει να λέει………..
Φυσικά οι διακοπές που κάνει στο καταπράσινο νησί τη Λέρο ίσως του έχουν μάθει ότι μπορεί και να πουλάει περισσότερη τρέλα, γιατί αυτή άλλωστε περνάει στις μέρες μας.
Με τις υγείες σας …..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!