tromaktiko: Άδωνις Γεωργιάδης(ΛΑΟΣ-ΔΝΤ): «Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τους ταγματασφαλίτες»

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Άδωνις Γεωργιάδης(ΛΑΟΣ-ΔΝΤ): «Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τους ταγματασφαλίτες»



Αγαπητό tro-ma-ktiko,
περιδιαβαίνοντας στο ίντερνετ διάβασα την παρακάτω είδηση (το «ζουμί» είναι στην τελευταία παράγραφο): Λόγω έλλειψης …
Πάγκαλου, το ΚΚΕ προφανώς επιδιώκει να βρίσκεται στην επικαιρότητα προκαλώντας τον… Άδωνι Γεωργιάδη.

«Στην κατοχή οι δοσίλογοι ήταν στον αστικό κόσμο», είπε σήμερα στην Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή Αδ. Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε το ΚΚΕ για “συμφωνία με τους Βουλγάρους για την Μακεδονία”: «η ασυλία του ΚΚΕ έχει τελειώσει», πρόσθεσε και κάλεσε τον βουλευτή του ΚΚΕ να είναι περισσότερο προσεκτικός. «Έχεις γίνει ρεντίκολο, περίγελως και γραφικός τύπος», αντέτεινε ο Ν. Καραθανασόπουλος απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΛΑΟΣ.

«Η ιστορική αλήθεια είναι μεγάλη υπόθεση για να την αφήσουμε στην ακροδεξιά», σχολίασε με τη σειρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας ζητώντας από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ να καταδικάσει τους ταγματασφαλίτες.

«Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τους ταγματασφαλίτες, γιατί εμείς θεωρούμε προδότες όσους συνεργάστηκαν με τον κατακτητή» ήταν η απάντηση από τον κ. Γεωργιάδη

Μα καλά, τόσο ανιστόρητος είναι ο κύριος Γεωργιάδης; Κρίμα και μας κάνει και τον σπουδαγμένο. Μάθε κύριε Σπύρο – Άδωνι ότι αν δεν υπήρχαν οι ηρωικοί ταγματασφαλίτες η Ελλάδα μας θα είχε κοπεί στα δύο, με σύνορο τον Όλυμπο και ότι θα μας έμενε θα είχε γίνει Αλβανία και ακόμα χειρότερα. Λίγα λοιπόν τα λόγια σας γι’ αυτούς που έσωσαν την Ελλάδα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!