tromaktiko: Οριστικά εκτός ο Μέλμπεργκ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Οριστικά εκτός ο Μέλμπεργκ



Αγώνα δρόμου έκαναν στην εθνική Σουηδίας για να μην τιμωρηθεί ο Όλοφ Μέλμπεργκ μετά την αποβολή του στην αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Έρικ Χάμρεν για το ματς με την Ολλανδία στο πλαίσιο της προκτιματικής φάσης του Euro 2012. «Δεν σκέφτηκα καν ότι ήταν παράβαση, σε εμένα φάνηκε σαν μία καθαρή προβολή. Το είπα και μετά το τέλος του αγώνα. Αυτό είναι το στιλ παιχνιδιού μου, πάντοτε μπαίνω στο 100% σε όλα τα παιχνίδια και σε όλες τις φάσεις. Δεν μπορώ να λειτουργώ τρέχοντας απλά και να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν παίξω δυναμικά», τόνισε στην «Expressen» ο Μέλμπεργκ.
Για να προσθέσει: «Στο φινάλε, νομίζω ότι ο κόσμος έρχεται για να παρακολουθεί αγώνες, στους οποίους οι ποδοσφαιριστές δίνουν το 100%, σε άμυνα και επίθεση. Δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ αυτή τη στιγμή. Είμαι στον Ολυμπιακό και ευτυχώς συνεχίζω να τα πηγαίνω καλά, οπότε θα δούμε τότε τι θα γίνει. Δεν πρόκειται, πάντως, να βρεθώ με την αποστολή της εθνικής. Και δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα το επέτρεπε, για έναν ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται στην επιλογή για ένα ματς».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!