tromaktiko: Ούτε Σώκος, ούτε Κατσικόπουλος τελικά.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ούτε Σώκος, ούτε Κατσικόπουλος τελικά.



Επαφές με Υπουργούς και Υφυπουργούς της κυβέρνησης είχε πριν λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου, που ασχολείται πλέον με το κλείσιμο και των τελευταίων εκκρεμοτήτων για τις υποψηφιότητες σε Περιφέρειες και μεγάλους δήμους.


Για τη Δυτική Ελλάδα, όλα συγκλίνουν πως τελικά υποψήφιος θα... είναι ο Απόστολος Κατσιφάρας, Υφυπουργός Δικαιοσύνης, μιας και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να ρίξει στη μάχη κεντρικά πολιτικά πρόσωπα και αρκετά μέλή του Υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό και οι πληροφορίες δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες ως προς το τι απάντησε ο Αχαιός πολιτικός. Αλλα ειδησεογραφικά ιστολόγια λένε πως είπε ναι, άλλα πως είπε οχι. Η συνάντηση πάντως θα πρέπει να θεωρείται πως αποτελεί ουσιαστικά ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κατσιφάρα.

Σύμφωνα με το MEGΑ πάντως, ο Υφυπουργός φέρεται να απάντησε θετικά ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ ειπώθηκε πως για υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες θα προταθούν οι σημερινοί νομάρχες των τριών νομών, άγνωστο βέβαια το εαν θα συναινέσουν.
Από την άλλη, πάντα στο ιδιο κανάλι σημειώθηκε πως αν τελικά θα είναι ο κ. Κατσιφάρας υποψήφιος, η ΝΔ θα ρίξει στη μάχη τον Αχαιό βουλευτή κ. Νικολόπουλο, διαφορετικά "παίζουν" τα ονόματρα Λιβανού και Παπαναστασίου.


πήγη: ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!