tromaktiko: Online παραγγελία αποτυχία στην Domino's pizza.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Online παραγγελία αποτυχία στην Domino's pizza.



Αναγκάζομαι να σας γράψω για κάτι που μου εκανε αρνητική εντύπωση. Είμαστε μεγάλη παρέα και αποφασίσαμε να παραγγείλουμε πίτσα από την Domino's pizza.
Λέμε λοιπόν από το να πάρουμε τηλέφωνο και να περιμένουμε στην αναμονή να παραγγείλουμε online.
Υποτίθεται ότι είναι κάτι συνηθισμένο. Υποτίθεται πάλι που αυτή η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων αποφάσισε να φτιάξει ένα site για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, μέχρι και παιχνίδι έχει στο site της που μπορείς να κερδίσεις δωρέαν μια πίτσα. Όλα αυτά όμως υποτίθεται!
Κάναμε την παραγγελία μας στις 22.47, στο σύστημά βγήκε ότι έχει ενημερωθεί το κατάστημα και ότι στις 23.21 θα τρώγαμε. Έτσι έλεγε.
Περιμέναμε λοιπόν αλλά η παραγγελία δεν ήρθε ποτέ. Μετά από μια ώρα ακριβώς κάνουμε αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε. Πήραμε τηλέφωνο στο τηλεφωνικό τους κέντρο και περιμέναμε στην αναμονή. Όταν βγήκε λοιπόν μια κοπέλα ρώτησε από ποια περιοχή καλουμε. Όταν της είπαμε μας λέει " α το τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι συνδεδεμένο με την περιοχή αυτή πάρτε στο τάδε τηλέφωνο" και μας δίνει ένα άλλο τηλέφωνο να πάρουμε.

Αφού είχαμε εκνευριστεί αρκετά και για την ταλαιπωρία αλλά κι επειδή πεινούσαμε, παίρνουμε στο άλλο τηλέφωνο. Μας απαντάει μια κοπέλα και όταν της λέμε ότι έχουμε παραγγείλει online κι ακόμα περιμένουμε, μας λέει "α ναι το ξέρω αργεί πολύ η παραγγελία και μπορεί να χαθεί κιόλας, θέλετε να μου πείτε εμένα την παραγγελία σας και σε 10 με 15 λεπτά θα είναι σπίτι σας".
Επειδή πεινούσαμε την κάναμε την παραγγελία, αλλά είναι και η τελευταία. Θα ήθελα να ήξερα σε αυτή την χώρα γιατί δεν σεβόμαστε; Γιατί υπάρχει αυτό το καθεστώς στα καταστήματα; Δεν θέλουν τα χρήματα; Δεν υπάρχει αυτή η οικονομική κρίση; Τι γίνεται τελοσπάντων;
Site έχει και η Pizza Hut, έχουμε παραγγείλει πολλές φορές και δεν είχαμε ποτέ τέτοια προβλήματα.
Τι να πω; Λάθος μας!! Απλά είναι κρίμα. Αυτό έχω να πω το 2010 σε αυτή την χώρα, να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι σωστά. Τότε τι το έχουν το site; Θα μας πουν;




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!