tromaktiko: «Πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Πρόκληση ο Ολυμπιακός»



Στις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Θρύλο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο katimagiko.gr ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης.
Ως ευκαιρία να δείξουν ένα μέρος των δυνατοτήτων τους αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Θρύλο στο Καραϊσκάκη. Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας παραμονές της «δοκιμασίας» της στον «Ναό» είναι οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη με δηλώσεις του στο katimagiko.gr, όπου χαρακτήρισε ως πρόκληση για την ομάδα του την αναμέτρηση με την αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο τεχνικός των ««ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας επίσης, αναφέρθηκε με θαυμασμό για την ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών, που συνθέτουν το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού

Πώς αντιμετωπίζετε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό;

«Θα πάμε στο Καραϊσκάκη με στόχο να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Προερχόμαστε από μία πολύ σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, η οποία μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για την ομάδα μου, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητές μας απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, που διαθέτει στις τάξεις της πολλούς ποιοτικούς παίκτες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιχειρήσουμε να κλειστούμε, αλλά θστο μέτρο του δυνατού θα αγωνιστούμε με επιθετικό πνεύμα και θα ζητήσουμε το γκολ».

Ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί την φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σε ποιους τομείς αποδίδετε αυτή την εικόνα, που παρουσιάζει η ομάδα σας;

«Το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία, που επιδεικνύουμε ως σύνολο. Ουσιαστικά στηριζόμαστε στον περυσινό κορμό, με τον οποίο η ομάδα επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα και με τις κατάλληλες προσθήκες σε θέσεις – κλειδιά έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο προσπαθεί να φανεί ανταγωνιστικό. Διαθέτουμε ορισμένους έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με θητεία στην Α' Εθνική και αυτό το στοιχείο μας βοηθάει να παρουσιάζουμε τον καλό αγωνιστικό μας εαυτό. Το γεγονός ότι τα θετικά αποτελέσματα έχουν έρθει αποδίδοντας όμορφο και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο μας «οπλίζει» με αυτοπεποίθηση, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Βάσει της εικόνας, που έχουμε παρουσιάσει εκτιμώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία, αφού η ήττα από τον Εργοτέλη ήταν πλασματική».

Την μάχη για την κατάκτηση του τίτλου πώς τη βλέπετε;

«Εκτιμώ ότι και φέτος ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα μονομαχήσουν για το πρωτάθλημα. Διαθέτουν με διαφορά τις ποιοτικότερες ομάδες συγκριτικά με τους αντιπάλους τους και η τελική μάχη θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός, πάντως, παρουσιάζεται αισθητά ενισχυμένος ,αφού έχουν έρθει πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές με θητεία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και με την προσωπικότητά τους μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους».

http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!