tromaktiko: Επιτέλους δεν θα έιμαι πλέον παθητικός καπνιστής!!!!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους δεν θα έιμαι πλέον παθητικός καπνιστής!!!!



Πιστεύω πως θα βοηθησει πολύ να αναφέρεστε πιο συχνά σε όλες τις δημοσιεύσεις όσον αφορά πλέον την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.
Όχι μόνο να λέμε τα καλά και αυτά που μας συμφέρουν ότι σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν (π.χ. πιο φθηνά αυτοκίνητα, πιο φθηνή βενζίνη, πιο χαμηλό το κόστος ζωής κ.λπ. ), ενώ θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι εκεί το κάπνισμα δεν επιτρέπεται ούτε και στους δρόμους!!!! Εκεί οι άνθρωποι έχουν συναίσθηση ευθύνης και σεβασμό στον άλλον. Πως γίνεται μόλις επισκεφθούμε και εμείς μια τέτοια χώρα να εφαρμόζουμε άμεσα όλους τους Νόμους και όλες τις απαγορεύσεις?
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε (προσωπικά θα το πράξω) είναι αν βλέπουμε άτομα (άσχετα τη ιδιότητα έχουν) να καπνίζουν σε δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς και καφετέριες με ένα απλό κλικ (κινητά έχουμε όλοι) και θα αποκτήσουμε έτσι νέες αναρτήσεις με νέους "γάϊδαρους" όχι αυτοκινήτων πλέον αλλά "καπνιστών" που δεν σέβονται τους άλλους.
Οι καπνιστές ναι μεν ισχυρίζονται πως έχουν το δικαίωμα να καπνίζουν, αλλά εμείς οι παθητικοί καπνιστές έχουμε ένα ακόμη πιο σημαντικό δικαίωμα :

ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!
Με εκτίμηση Κ.Ε.Σ.Α.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!