tromaktiko: Μα τόση γυφτία από τα Hondos center???

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μα τόση γυφτία από τα Hondos center???



Φαντάζομαι ολοι θυμαστε,οταν πηγαινατε στα hondos center,ανεξαρτητα του ποσου των αγορων σας μεσα στην σακουλιτσα με τα νεα αποκτηματα...υπηρχαν παντα τα περιφημα μαντιλακια,ο αναπτηρας(πλακα-πλακα απο τους καλυτερους) και τα περιφημα σαπουνακια!!!
Ποιος απο εμας δεν εχει πεταξει μερικα επειδη πολυ απλα εχει βαρεθει να τα βλεπει,του πιανουν χωρο και εχει κρατησει 1-2 για "ωρα αναγκης" που φυσικα δεν ερχεται ποτε! Και ερχομαστε στο προσφατο παρελθον και συγκεκριμενα στις 27/09/2010 που πηγα να κανω την "καταθεσουλα" μου,υψους 99,44 ευρω στα hondos center στο Παγκρατι. Αφου πληρωσα,η ταμιας εβαλε στην σακουλιτσα μου και 2 ολοκληρα(!) αρωματικα μαντηλακια και με ενημερωσε οτι θα πρεπει ν περασω απο το ταμειο του πρωτου οροφου να παραλαβω το δωρο μου.

Ανεβηκα λοιπον,και οσο περιμενα υπομονετικα στην ουρα,υπεθεσα οτι θα ειναι καποιο αφρολουτρο,που και παλι εδιναν απλοχερα οι κοπελες στα ταμεια και σιγουρα με εχουν βολεψει πολλες φορες σε 2ημερα ταξιδακια. Ερχεται λοιπον η σειρα μου,και δειχνω την αποδειξη στην κοπελα στο ταμειο, λεγοντας της οτι ηρθα να παραλαβω το δωρο. Μαντεψτε τι δωρο ηταν.... Ναι!!!Αλλο ΕΝΑ υπεροχο σαπουνακι(και σε χρωμα που ηδη ειχα...)!!!Για αγορες των 99,44 ευρω νομιζω οτι μπορεις ανετα να το χαρακτηρισεις το λιγοτερο ΓΥΦΤΙΑ.Και εννοειται βεβαια οτι δεν ειπα τιποτα στην κοπελα,τι μου εφταιγε αλλωστε??? Κυριε Χοντε, χαρισμα σας τα σαπουνακια!!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!