tromaktiko: Εκμετάλλευση απο την NOVA για το HD

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Εκμετάλλευση απο την NOVA για το HD



Στην Ελλαδα του 21ου αιώνα η πρώτη συνδρομιτική τηλεόραση (NOVA) έφερε πρώτη την υπηρεσία HD και σας μεταφέρω την εκμετάλευση της καθώς...
Είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης στην οποία έρχεται αυτη η υπηρεσία και σαν να μην έφτανε αυτό η NOVA έχει την απαίτηση για να μπορούμε να την παρακολουθήσουμε να πληρώσουμε και για τον εξοπλισμό (Αποκωδικοποιητής NovaBox HD 831) 129 ευρω αλλά και την συνδρομή 4,99 ευρω τον μήνα!!
Ο Έλληνας είναι για ακόμη μία φορά υποχρεωμένος να πληρώσει για κάτι που ΟΛΗ η Ευρώπη το χαίρεται εδώ και χρόνια ΔΩΡΕΑΝ παρακαλώ. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι υποχρέωση τους να μας παρέχουν την υπηρεσία-εξοπλισμό δωρεάν και όχι να λεν ότι εχουν κάνει κάποιο κατόρθωμα που έφεραν την υπηρεσία τελευταίοι των τελευταίων.
Και αφού μου δίνεται το βήμα να ακούσουν κάποιοι που βρίσκονται εκεί, αλλα κυρίως όλοι οι συνδρομιτές και οι υποψήφιοι συνδρομιτές θα ήθελα να καταγγείλω την NOVA γιαυτή την κίνηση και αν δεν αλλάξει στάση θα χάσει πολλούς πελάτες της (καθώς χάνει συνεχώς αγώνες και πρωταθλήματα απο το πολύ φθηνότερο CONNEX TV).

Όταν τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι έχω δίκιο αλλα δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να το καταχώρησουν σαν παράπονο, δηλαδή τίποτα!! Γιαυτό στείλτε τους τα παράπονα σας στο http://www.nova.gr/el-gr/nova/747-epikoinwnia.cmt?  ή καλέστε τους στο 210 6602000. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.

Αγανακτησμένος Συνδρομιτής
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!