tromaktiko: Καταγγελεια κατα της Nova

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελεια κατα της Nova



Θέλω να καταγγείλω την τηλεόραση της Nova σχετικά με την τηλεοπτική μετάδοση του ευρωπαϊκό ματς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας του ΠΑΟΚ με την βελγική Club Brugges στις 20.00 ώρα Ελλάδος.
Η Nova επέλεξε να δείξει το ματς του ΠΑΟΚ στο Nova Sports 3, αντί για το Nova Sports 1 που θα ήταν και το πιο λογικό μιας και μιλάμε για ευρωπαϊκό ματς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας, ώστε να μπορούν να το δουν ακόμα και οι συνδρομητές που έχουν αγοράσει το απλό πακέτο της Nova.

Το αξιοπερίεργο είναι το τι μεταδίδει την συγκεκριμένη ώρα το Nova Sports 1 (και το Nova Sports 2), που αναγκάζει το κανάλι να μεταφέρει το ματς του ΠΑΟΚ στο Nova Sports3.

Νοβα 1
20:00
JUVENTUS - LECH POZNAN
Juventus welcome Lech Poznan in the premiere of UEFA Europa League's group A. The Italian team want to open successfully their campaign in this group, also featuring Manchester City and Salzburg. Sportscaster: T. Kouloumbis
JUVENTUS - LECH POZNAN
UEFA Europa League: Group Stage (L)

Νοβα 2
20:00
TRACK EVERY MINUTE OF FOOTBALL ACTION!
Through successive live coverage, watch the most important matches that are carried within the UEFA Europa League. Enjoy the top European football teams in great shape!
TRACK EVERY MINUTE OF FOOTBALL ACTION!
UEFA Europa League (L)

Η κοροϊδία έχει και τα όρια της κύριοι της Nova.

Πληρώνω το απλό πακέτο της Nova και σήμερα θα αναγκαστώ να πάω σε καφετερία για να δω το ματς που κανονικά θα έπρεπε να το δω από το σπίτι μου, επειδή κάποιος πανέξυπνος έκρινε πιο σημαντική την μετάδοση του ματς της Juventus με την Lech Poznan για τον ΕΛΛΗΝΑ συνδρομητή της, απ'ότι αυτό του ΠΑΟΚ.

Εύγε και εις ανώτερα, αλλα μην περιμένετε κατανόηση για την αστεία απόφαση σας.

Μόλις χάσατε 1 συνδρομητή σας και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι, γιατί ο σεβασμός προς τον πελάτη σας εχει παει περίπατο εδω και καιρό και δεν αξίζεται πλέον ουτε για απλό zapping.

Καλά σας καναν κάποτε και σας έκαιγαν τους αποκωδικοποιητές στα μάλγαρα. Έβλεπαν πολύ μπροστά οι άνθρωποι....

"Καλές" πωλήσεις.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!