tromaktiko: Tα πιο γελοία αξεσουάρ για smartphone

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Tα πιο γελοία αξεσουάρ για smartphone



Τα smartphone είναι το πιο πρόσφατο σύμβολο κοινωνικής καταξίωσης στον κόσμο των ηλεκτρονικών μικροσυσκευών που εξυπηρετούν παραπάνω από μία χρήση.
Ωστόσο η μανία γύρω από αυτά δημιουργεί πολύ περισσότερα από λίστες αναμονής στα καταστήματα για να αγοράσει κανείς το τελευταίο μοντέλο και πιο εξελιγμένο μοντέλο iphone. Μια ολόκληρη αγορά για αξεσουάρ smartphone αρχίζει να προβάλει.  Καλά διαβάσατε! Οι επιταγές της μόδας υπαγορεύουν  ότι και οι ηλεκτρονικές συσκευές θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Υπάρχουν πολλά συμπληρωματικά εργαλεία τα οποία είναι χρήσιμα, όπως στηρίγματα για το αυτοκίνητο, συστήματα προστασίας οθόνης και ακουστικά, για αναφέρουμε μόνο μερικά.
Ωστόσο, γιατί να αγοράσει κανείς κάτι τετριμμένο και προβλέψιμο, όταν υπάρχουν τα εντυπωσιακά και γελοία; Ως τέτοια σας παρουσιάζουμε τα πιο γελοία αξεσουάρ για smartphone, τα οποία εγγυημένα θα τραβήξουν την προσοχή για όλους τους λάθους λόγους.
Αξεσουάρ που δεν έχουν τίποτα το γοητευτικό 



Οι πιθανότητες είναι ότι το δικό σας smartphone είναι μαύρο, οπότε είναι καιρός να του προσθέσουμε  λίγο ... χρωματάκι!  Ένα εκθαμβωτικό κάλυμμα είναι μία καλή αρχή. Ωστόσο, εμείς σας προτείνουμε να του φορέσετε γούρια ή χαϊμαλιά, ειδικά αν ανήκουν στη σειρά  Hello Kitty. Μια άλλη εξαιρετική επένδυση είναι τα αξεσουάρ της σειρά Pooh & Friends. Μπορείτε, αν θέλετε, να αλλάξετε και το ρουχάκι του Winni the Pooh. Οι επιλογές της σειρά περιλαμβάνουν καβούρι,σκύλο, λιοντάρι και πολλά άλλα.   
Αν το ότι ελέγχετε  το smartphone σας κάθε δύο λεπτά αφήνει αμφιβολίες στους γύρω σας για το πόσο το λατρεύετε, τόσο θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με  τις αλυσίδες με τις καρδούλες που γράφουν  “Εγώ (καρδούλα) το smartphone μου. Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρείτε κάποιον που νοιάζεται για τα αισθήματά σας.

Η μπαταρία του smartphone σας καταπονείται από τον έλεγχο των e-mail σας αλλά και από το ότι διαβάζετε τα νέα στο διαδίκτυο Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Φορτιστής καρπού σας επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας καθώς τη χρησιμοποιείτε! Ο φορτιστής, ένα χοντρό, μαύρο, πλαστικό βραχιόλι, μοιάζει πολύ με συσκευή  ελέγχουν κατανάλωσης αλκοόλ. Ωστόσο, αν σας δίνει τη δυνατότητα να ευχαριστιέστε 18 ώρες αδιάκοπου Doodle Jump, τότε ίσως και να αξίζει τα λεφτά του.  



Mήπως σκέφτεστε να πάτε για μια βουτιά με το smartphone σας; Τότε, καλό είναι να σκεφτείτε να επενδύετε στο Aquapac, το οποίο θα το προστατέψει από την υγρασία. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας ακόμα και όταν είναι μέσα στο κάλυμμα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να διαβάσετε  πώς να επιβιώσετε μια επίθεση καρχαρία! Για όποιον ξοδεύει αρκετό χρόνο μέσα ή κοντά στο νερό, αυτό το αξεσουάρ ίσως και να μην είναι τόσο γελοίο όσο φαίνεται. Θα μπορούσε κανείς να το αποκαλέσει σωτήριο.
Τα αξεσουάρ του smartphone δεν περιορίζονται μόνο στη συσκευή. Για να αποφύγετε να αφήνετε τα δακτυλικά σας αποτυπώματα πάνω στο smartphone σας, φορέστε Phone Fingers, τα οποία είναι σας λαστιχένια γάντια, ένα για κάθε δάχτυλό σας που τα φοράτε ξεχωριστά. Τα χρώματα ποικίλουν: άσπρο, μαύρο,ροζ και μπλέ.
Για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν το smartphone τους ούτε για ένα λεπτό υπάρχει το ειδικό βραχιόλι Bluetooth LM Technologies, το οποίο δονείται όταν ο χρήστης απομακρύνεται για παραπάνω από ενάμιση μέτρο μακριά από το τηλέφωνο  
ώστε να ενημερώνει τον χρήστη για τις εισερχόμενες κλήσεις.


Γελοίο ντύσιμο με την κολεξιόν του smartphone. 




Για τελευταία πινελιά σας προτείνουμε να ντυθείτε χρησιμοποιώντας τα τελευταία αξεσουάρ της κολεξιόν του smartphone. Δείτε και επιλέξτε από τη συλλογή με τα μπλουζάκια που δηλώνουν “Σχεδόν τόσο έξυπνος όσο το smartphone μου.”, το οποίο είναι ένα απαραίτητο συνοδευτικό για το πρώτο ραντεβού. Και γιατί να μην προσθέσουμε και λίγη λάμψη; Υπάρχουν σκουλαρίκια BlackBerry για τις κυρίες και μανικετόκουμπα iphone για του κυρίους. Ευτυχών, η πραγματική ευφυΐα του smartphone  βρίσκεται μέσα στο λογισμικό της συσκευής. Σε ένα κόσμο στον οποίο υπάρχουν πάνω από 300.000 εφαρμογές για smartphone, οι οποίες μπορούν να κάνουν τα πάντα από το να σε βοηθήσουν να βρεις κάποιον να βρει συνοδό, ως το να σχεδιάσεις μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο, είναι καλύτερα να κρατήσετε όποιο πρόσθετο αξεσουάρ... μέσα στο κινητό σας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!