tromaktiko: Σχετικά με φορητοτητα στην Vodafone

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με φορητοτητα στην Vodafone



Είμαι συνδρομητής συμβολαίου σε κάποια εταιρία εδώ και 3 χρόνια και αφού είχα δεχτεί κάποιες κλήσεις και από τις 3 εταιρίες με κάποιες προσφορές για να κάνω καινούριο συμβόλαιο, αποφάσισα να αλλάξω εταιρία και να κάνω φορητότητα των 2 συνδέσεων μου στην Vodafone.
Όλα καλά μέχρι εδώ. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης φορητότητας της Vodafone και έκανα την αίτηση για δύο νέες συνδέσεις στην Vodafone. Με ενημέρωσαν λοιπόν ότι σε 15 περίπου μέρες θα αποσταλούν τα συμβόλαια και το κινητό που είχα επιλέξει στην διεύθυνση κατοικίας μου.
Σήμερα λοιπόν, επικοινώνησε μαζί μου μια Κυρία η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι από την Vodafone, ζητώντας μου να μεταβώ σε κάποιο κατάστημα της Vodafone και να πληρώσω χρηματική εγγύηση 150 ευρώ για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.
Όταν την ρώτησα τον λόγο για τον οποίο πρέπει να πληρώσω, δεν πήρα καμιά απολύτως απάντηση.
Εάν λοιπόν η Vodafone ψάχνει με τέτοιους τρόπους να προσεγγίσει καινούριους πελάτες, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποτύχει. Ας βγει κάποιος υπεύθυνος να μας εξηγήσει για ποιους λόγους κοροϊδεύουν και ταλαιπωρούν το κόσμο. Την αφορμή για να στείλω, μου έδωσε ο προηγούμενος αναγνώστης που αναφέρθηκε στις απαράδεκτες χρεώσεις της Vodafone…….

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!