tromaktiko: Μανώλης Μαυρομάτης: Οι 16 Θεϊκές ατάκες!

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Μανώλης Μαυρομάτης: Οι 16 Θεϊκές ατάκες!1) Περιμένει ο Αναστόπουλος
Σε αγώνα Ολυμπιακού – Ηρακλή, ο Μανώλης έχει κέφια… «Σέστιτς λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή. Σέστις, πάντα Σέστιτς, περιμένει ο Αναστόπουλος. Σέστιτς περνάει τον Δανιήλ, περιμένει ο Αναστόπουλος. ...

Σέστις, πάντα Σέστιτς, περιμένει ο Αναστόπουλος. Σέστιιτς, Παγώνης, Βακαλόπουλος, πάντα Σέστιτς, περιμένει ο Αναστόπουλος. Σέστιτς, ξεφεύγει ο Σέστιτς, πάντα Σέστις, περιμένει ο Αναστόπουλος.Σέστιτς, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, πλασάρει τον Γκιτσιούδη, υπέροχο γκολ, περιμένει ο Αναστόπουλος…»

2)Μανολο εναντίον Αλέκου
Θεοφιλόπουλος: «Ο Μοντέλα που είναι βασικός στη Ρόμα, Μανώλη, και ο Ντελβέκιο είναι αναπληρωματικός, αλλά εδώ συμβαίνει το αντίθετο»
Μαυρομάτης: «Ε βέβαια. Γιατί εκεί τα πράγματα είναι αποφάσεις των προπονητών και αδιαμαρτύρητα τα δέχονται οι επαγγελματίες παίκτες. Αν και ο Ντελβέκιο είπε πως θα ήθελε να αλλάξει, εφ’ όσον πάρει τη φανέλα με το νούμερο 9 ο Μπατιστούτα! Γιατί ο Ρόμα… η Ρόμα δηλαδή, απέκτησε τον Μπατιστούτα από τη Φιορεντίνα και εκεί με τις φανέλες έπαιξε κάπως, αλλά όλα διευθετήθηκαν και ο Ντελβέκιο θα συνεχίσει στη Ρόμα»
Θεοφιλόπουλος: «Ίσως να είναι κι έτσι Μανώλη»

3)«Για όσους έχουν ασπρόμαυρη τηλεόραση, ο έγχρωμος παίχτης Μπατίστα του Εθνικού, είναι αυτός με το μπλε σορτσάκι

4)«Βγαίνει η σέντρα, ο Μολινα κάνει την έξοδο και χωρίς κανένα λόγο, ο Ίβερσεν πετάγεται και βάζει το γκολ»

5) «Και να η Ροναλντίνια που πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένη με το δοκάρι του Ρονάλντο»

6)Στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Σίντνεϊ:
«Και μετά την Kylie Minogue, άλλος ένας διάσημος Αυστραλός Καλλιτέχνης, ο Savage Garden»

7) «Ένα σουτ τηλεφώνημα. Είναι το σουτ που ο τερματοφύλακας πρέπει να το περιμένει, γιατί ο παίχτης, του έχει προηγουμένως τηλεφωνήσει»
«Η Νορβηγία ξεκίνησε τον αγώνα με το καλό πόδι»

9)Αναλύοντας την απευθείας κόκκινη:
«Και εδώ βλέπετε ότι τον ενοχλεί και μάλιστα τον παρενοχλεί από πίσω. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της FIFA είναι αποβολή λοιπόν, γιατί ο αμυντικός παίρνει τον επιθετικό από πίσω»

10)«Κέννεθ Αντερσον μέσα στην περιοχή. Καναβάρο τώρα… και η εστία πάνω από τον Αντερσον»

11)«Ο Χένρικ Λάρσον πετυχαίνει σήμερα το ενδέκατό του λεπτό…»

12)«Δεν μπορεί να απομακρύνει την μπάλα ο Άντερσον, λέει στον τερματοφύλακα Χέντμαν να πάει να αδειάσει(!) και εκείνος διστακτικός και η μπάλα καταλήγει σε πλάγιο»

13)«Τα γυαλιά που φοράει ο Ντάβιντς είναι μια ειδική άδεια για τα μάτια του, γιατί παίρνει φάρμακο και δεν μπορεί να παίξει με γυαλιά”

14)Στο Euro του 2003 πλέκει το εγκώμιο της Πορτογαλίας και ακολουθεί ο εξής μονόλογος:
«Μια Πορτογαλία που ήρθε εδώ χωρίς πολλές φιλοδοξίες διάκρισης, αλλά με ένα πνεύμα συγκατάβασης αν θέλετε εκ μέρους των φιλάθλων της, καθώς τα αποτελέσματα στο Champions League δεν ήταν τα αναμενόμενα για τις ομάδες τους. Ήρθε η κατάκτηση μετά από 15…18 χρόνια του τίτλου από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και είναι ο Σμάιχελ τερματοφύλακας κάτω από τα δοκάρια της και είναι η Πορτογαλία αυτή που θα φιλοξενήσει το 2004, την ίδια χρονιά των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, να διοργανώσει το επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το δωδέκατο στην ιστορία. Είναι το τέλος! μιας σχολής, είναι η νίκη της τέχνης και όχι της δυναμικής. Ένα αριστούργημα, ένα ποίημα απόψε η Πορτογαλία»

15)Στενό το μαρκάρισμα στον Ντάβιντς που δεν μπορεί να πάρει ούτε αναπνοή ή μάλλον δεν μπορεί να αισθανθεί πότε λείπει από κοντά του ο αντίπαλός του για να δει στον πίνακα των σκόρερς τον Μιλόσεβιτς μαζί με τον Ζάχοβιτς που έχουν την πρώτη θέση με 3 γκολ»

16) Μεξικό 1986 και ο Πλατινί βάζει γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ:
«Πλατινί! Πλατινίί! Πλατινίίί! Γκοοοοοοοολ με σουτ-μπανάνα! Αυτό είναι το περίφημο σουτ-μπανάνα του Μισέλ Πλατινί. Ρωτήσαμε επιστήμονες για το πως είναι δυνατόν η μπάλα να παίρνει αυτή την τροχιά και μας απάντησαν πως είναι λόγω της διαφοράς ατμοσφαιρικής πίεσης λόγω αλλαγής του υψομέτρου της μπάλας, φαινόμενο που εντείνεται εδώ, στον αραιό αέρα του Μεξικού. Αυτό είναι λοιπόν το περίφημο σουτ-μπανάνα, που λέει ο φίλος μου ο Διακογιάννης. Είναι οι Βραζιλιάνοι που το έκαναν πρώτοι και αυτή που σας έδωσα είναι η καλύτερη εξήγηση»

http://24wro.blogspot.com/
     Εδώ σχολιάζεις εσύ!