tromaktiko: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ



Στις 01/10/2010 κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής, ο δ/ντης του 1ου δημοτικού σχολείου Κω κ. Δημήτρης Χασαπλαδάκης...θεώρησε σωστό να αναφέρει στα παιδιά πως σε περίπτωση που αργούν οι γονείς τους πάνω από 10΄ να τα παραλαμβάνουν το μεσημέρι, θα τα πηγαίνουν στην αστυνομία και οι γονείς θα τα παίρνουν από εκεί!!! Δεν μπορεί τους είπε, να μένουν πίσω οι δάσκαλοι να σας προσέχουν αν αργούν οι γονείς σας, γιατί κι αυτοί έχουν οικογένειες και πρέπει να φεύγουν… Και όποιος γονιός έχει πρόβλημα με την ώρα της αποχώρησης, να σας γράψει στο ολοήμερο!
Μπράβο κ. Χασαπλαδάκη! Συγχαρητήρια! Χρησιμοποιείτε τον εκφοβισμό προς τα παιδιά σαν μέσο συνετισμού των αργοπορημένων γονιών!!!
Φυσικά αν κάποιο παιδί αργεί καθημερινά να φύγει δημιουργεί πρόβλημα στο δάσκαλο. Οπωσδήποτε πρέπει να γίνει σύσταση ή συστάσεις ή ο,τιδήποτε προβλέπει ο νόμος, στο γονιό που διαρκώς καθυστερεί να παραλάβει το παιδί του. Ποιος νόμος όμως κ. Χασαπλαδάκη λέει ότι αν καθυστερήσω πάνω από 10΄ να παραλάβω το παιδί μου από το σχολείο, αυτό θα οδηγηθεί στην αστυνομία?
Είναι ευνόητο νομίζω ότι δε θα τηρηθεί αυτό που είπατε, τα παιδάκια όμως έχουν την κρίση να το καταλάβουν? Φυσικά και όχι και αυτό το γνωρίζετε!!! Για το λόγο αυτό και τους το είπατε… Είναι αυτή σωστή παιδαγωγική μέθοδος κ. Χασαπλαδάκη? Πολύ ωραία ξεκινήσατε τη νέα σχολική χρονιά, όλο όρεξη και διάθεση για καλή συνεργασία!!!
Αν σκοπός σας είναι να γίνετε ο μπαμπούλας, συγχαρητήρια… κερδίσατε επάξια τον τίτλο…

Οποιοσδήποτε αμφισβητεί την ορθότητα των γραφόμενών μου, είναι νομίζω το μόνο εύκολο να το διασταυρώσει…

ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!