tromaktiko: Το "ΠΛΑΙΣΙΟ" μας δουλεύει

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Το "ΠΛΑΙΣΙΟ" μας δουλεύει



Μπαίνοντας κανείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα (web site) της εταιρίας ΠΛΑΙΣΙΟ, www.plaisio.gr, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλά προϊόντα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!
Πρόκειται κυρίως για εκθεσιακά είδη αλλά αν λειτουργούν σωστά (δεν έχω λόγους να πιστεύω για το αντίθετο) τότε είναι πραγματικές ευκαιρίες.
Ενώ είχα εντοπίσει κάποια από εκείνα που με ενδιαφέρουν έλεγξα τη διαθεσιμότητα των καταστημάτων της Θεσσαλονίκης μέσω της ιστοσελίδας και αποφάσισα να πάω να τα αγοράσω. Επειδή έχω κακή προηγούμενη εμπειρία από τη συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων, στο site αναφέρουν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά όταν πηγαίνεις στο μαγαζί σου λένε ότι το είδος δεν υπάρχει, προσπάθησα τηλεφωνικώς να επιβεβαιώσω τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Καλώντας και στα τρία υποκαταστήματα της Θεσσαλονίκης μου είπανε ότι τα είδη για τα οποία ενδιαφερόμουν έχουν εξαντληθεί και μάλιστα όχι μόνο αυτά αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE!!!

Πρέπει επιτέλους η μεγαλύτερη ίσως αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών της Ελλάδας να δείξει σεβασμό στους καταναλωτές που την στηρίζουν τόσα χρόνια και οι πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Να σταματήσει το "φθηνό" κόλπο του στυλ: Φέρνω τον πελάτη στο κατάστημα με κάθε τρόπο και ελπίζω να αγοράσει κάτι.

Δεν υπάρχει λόγος να δώσω μια λίστα με όλα τα είδη προσφοράς της αλυσίδας ως επιβεβαίωση όσων γράφω. Προτείνω στους αναγνώστες να καλέσουν στα καταστήματα και να ρωτάνε τους υπευθύνους για τη διαθεσιμότητα των ειδών ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!