tromaktiko: ΠΑΙΔΩΝ Αγια Σοφια Εφημερεια 17 Οκτωβριου 2010 - Ευχαριστηρια....

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΙΔΩΝ Αγια Σοφια Εφημερεια 17 Οκτωβριου 2010 - Ευχαριστηρια....



Για να λεμε και τα καλα ετσι ωστε καποιοι σωστοι γιατροι-συμβουλοι-ανθρωποι να επιβραβευονται εστω και μεσω ενος blog θα ηθελα να σας ευχαριστησουμε θερμα (μαμα, μπαμπας και 17 μηνων αγορακι) διοτι εχτες Κυριακη βραδακι πηγαμε στο ΠΑΙΔΩΝ Αγια Σοφια που εφημερευε γιατι ο μικρος ποναγε αφορητα και δεν μπορουσε να χρησημοποιησει το αριστερο χερακι του.

Στην υποδοχη εξυπηρετηκοτατοι, διευκρινησεις απολυτες και συνεννοηση παρα πολυ καλη με τις κυριες. Ο χωρος πεντακαθαρος (μπραβο στις κυριες που τον επιμελουν) καθως και τα χρωματα του κτιριου οπως και τα παιδικα μπιμπελο που κρεμονται απο το ταβανι αλλα και στις στολες των γιατρων.

Η αναμονη στον ορθοπεδικο ελαχιστη (ισως ουτε 5 λεπτα). Ενας γιατρος 35 με 36 χρονων μας φωναξε, μπηκαμε στο ιατρειο, του ειπαμε τα συμπτωματα, επιασε το χερακι του μικρου, εκανε τα μαγικα του.... και μας ειπε να βγουμε εξω και να βαλουμε τον μικρο να πιασει τα μπιμπελο που κρεμονται στο ταβανι... Οταν του ειπαμε οτι δεν μπορει να τα πιασει και οτι το ειχαμε δοκιμασει και αν εκανε κατι, τοτε μας ειπε οτι 'εβαλε το χερακι του στην θεση του'. Βγηκαμε εξω λοιπον και ως δια μαγειας ο μικρος αναπτερωσε και κουνουσε το χερι του μια χαρα.

Βγαινοντας παλι ο γιατρος εξω μετα απο 5 λεπτα μας εξηγησε οτι μετατοπιστηκε η κεφαλη της κερκιδας (καπου στον αγκωνα ειναι αν δεν κανω λαθος) και οτι ειναι πολυ συνηθες για παιδακια μεχρι 6 ετων που τα κοκκαλακια τους ειναι ακομα μαλακα. Θελει λεει προσοχη οταν τον κραταμε απο το χερι στην βολτα. Παντα λυγισμενο το χερακι του και οχι τεντωμενο και οταν στραβοπαταει με καποιο τροπο να μην το κραταμε το χερι του σταθερο αλλα να ΄πηγαινουμε' μαζι του κρατωντας τον. Πεφτωντας δηλαδη να μην κραταμε το χερακι του σταθερο γιατι αν γυρισει το κορμι του και εμεις εχουμε το χερι σταθερο ειναι πολυ πιθανο να ξαναβγει απο την θεση του.

Γιατρε ορθοπεδικε που ησουν εχτες στο Αγια Σοφια και μας εκανες καλα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και σου ευχομαστε να κανεις πολλα παιδακια καλα γιατι εισαι νεος σαν και εμας και εχεις ορεξη να κανεις σωστα το λειτουργημα που διαλεξες!

Αναγνωστες!!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!