tromaktiko: Αισθάνονται και άλλοι ότι η περσινή και φετινή χρονιά είναι στην ψυχολογία μας οι άκρως αντίθετες με αυτές των 2004 - 2005;

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αισθάνονται και άλλοι ότι η περσινή και φετινή χρονιά είναι στην ψυχολογία μας οι άκρως αντίθετες με αυτές των 2004 - 2005;



2004. Τότε που με σηκώσαμε το Πανευρωπαϊκό στην Πορτογαλία και κάναμε πετυχημένους Ολυμπιακούς αγώνες ασχέτως αν και αυτοί συνέβαλαν στην εκτίναξη του χρέους μας.

2005 κερδίσαμε το Ευρωμπάσκετ και την Eurovision με την Παπαρίζου. Ήταν δυο χρονιές που αν μη τι άλλο χαιρόμασταν που ήμαστε Έλληνες και βρισκόμασταν στο επίκεντρο του πλανήτη. Γιατί όπως και να το κάνουμε, είτε τις θεωρούμε καλές, κακές ή άχρηστες αυτές τις διοργανώσεις, τις παρακολουθούν παγκοσμίως εκατομμύρια κόσμου.
Πέρυσι και φέτος, λες και κάποιοι βάλθηκαν να πάρουν εκδίκηση για όσα καταφέραμε τότε ή για τους συνωμοσιολόγους σαν να υπάρχει ένα μυστικό και υποχθόνιο σχέδιο όπου χρησιμοποιήθηκε όπως συνηθίζεται ο αθλητισμός και η ψυχαγωγία για την αποχαύνωση των Ελλήνων για να περάσουν υπογείως τα υπόλοιπα μέτρα και νομοθεσίες χωρίς να τα δώσουμε την πρέπουσα σημασία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!