tromaktiko: Γιατί τόση κλάψα για το ενιαίο μισθολόγιο από τους δημόσιους υπάλληλους;

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Γιατί τόση κλάψα για το ενιαίο μισθολόγιο από τους δημόσιους υπάλληλους;



Δηλαδή ρε παιδιά ο ιδιωτικός τομέας πως δουλεύει εδώ και χρόνια χωρίς τα έξτρα επιδόματα πέρα αυτά των κοινωνικών επιδομάτων που δεν πρόκειται να τα κόψουν και στους δημόσιους υπαλλήλους με το ενιαίο μισθολόγιο;
Ύστερα βγαίνετε και κλαίγεστε και γκρινιάζετε και σας κακοφαίνεται όταν σας κράζει ο κοσμάκης που είναι εκτός δημοσίου, όταν εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε να καταλάβετε πως σήμερα υπάρχουν μεγάλες διακρίσεις υπέρ των δημοσίων υπαÎ! �λήλων συγκριτικά με των ιδιωτικών.


Αυτό που πρόκειται να γίνει με το ενιαίο μισθολόγιο είναι η κατάργηση των εκατοντάδων επιδομάτων με ταυτόχρονη ενσωμάτωση άλλων στον βασικό μισθό και διατήρηση μόνο κοινωνικών επιδομάτων. Θα περικοπούν οι ειδικές αμοιβές και τα προνομιακά επιδόματα και θα εξισωθούν οι απολαβές σε όλους τους εργαζομένους που θα πρέπει να έχουν τα ίδια προσόντα και τα ίδια χρόνια υπηρεσίας, ανεξαρτήτως του υπουργείου ή του δημόσιου φορέα όπου δουλεύουν.

Και στο κάτω κάτω όταν με το καλό μετά από 2-3 χρόνια θα αρχίσουν να σας ξαναδίνουν και δώρα (13ο και 14ο μισθό) θα τα παίρνεται και πάνω στο ενιαίο και όχι με περικοπές.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!