tromaktiko: Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας 2010

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας 2010



Γιατι ρε παιδια τετοια φιμωση απο τα ΜΜΕ?
Γιατι δεν ειπε κανεις για το κραξιμο που εφαγε ο Αντιδημαρχος οταν εξειρε τις προσπαθειες (!!!) του Κακλαμανη για το ποδηλατο? (αν ειναι δυνατον!)
Αφου ακουσαμε τους χορηγους (να ναι καλα που τουλαχιστον μας εξασφαλισαν 40 λεπτα ελευθερου ποδηλατου στη πρωτευουσα) ξεκινησαμε.
Η διαδρομη ηταν περιορισμενη (8 χιλιομετρα) ετσι τερματισαμε στο 20λεπτο.
Εκει μας περιμεναν καποια ξενα ως προς την διοργανωση happenings αλλα επρεπε και οι χορηγοι να διαφημιστουν οποτε δεν το ψεγω.

Τα φοβερα ειναι τα εξης
Πως να κατεβασει ενας γονιος τα παιδια του στο κεντρο για τον Γυρο οταν δεν επιτρεπονται τα ποδηλατα σε Μετρο, Ηλεκτρικο? Παμε για γιαλαντζι ποδηλαταδα με 6000 χιλιαδες ποδηλατες και 6000 ΙΧ παρκαρισμενα περιξ του Κεντρου? Και δεν καταλαβα, ποια η διαφορα των Ελληνικων βαγονιων? Και μιας και λενε περι ιδιωτικου Μετρο, στα αλλα κρατη ειναι παντου διαμοσια τα υπογεια μεσα μεταφορας?

Στις 11:00 και ενω ο Δημος ειχε ενθαρυνει τους γονεις να ερθουν με τα παιδακια τους, εγινα μαρτυρας γονιων να ανεβαινουν την Βασιλισης Σοφιας με τα παιδακια τους (επιστρεφοντας σπιτι προφανως) και να ξεκινα η κυκλοφορια. Τα πιτσιρικακια πανικοβλημενα να τα ξυριζουν τα λεωφορεια και τα ΙΧ. Δεν νομιζω να τους αφησε την καλυτερη γευση ποσο μαλλον και σε τι κινδυνιο εκτεθικανε σε μια μερα "ποδηλασιας" μαλιστα.

Αισχος!

Μπραβο στα παιδια με τα φειγ βολαν.
ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!