tromaktiko: Ευκαιρία για Μπλάνκο – Γκερέιρο!

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ευκαιρία για Μπλάνκο – Γκερέιρο!



Πάντα όταν αλλάζει ο προπονητής σε μια ομάδα οι ξεχασμένοι παίκτες ελπίζουν! Ελπίζουν για μια δεύτερη ευκαιρία, για την αναγέννηση τους. Σε αυτή την κατηγορία στην ΑΕΚ ανήκουν οι Ίσμαελ Μπλάνκο και ο Ρότζερ Γκερέιρο, που ευελπιστούν με τον Χιμένεθ να αδράξουν την ευκαιρία!

Μιλάμε σίγουρα για δυο αρκετά διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Μπλάνκο παίζει στην ΑΕΚ, αλλά έχει χάσει τη θέση του βασικού, ενώ από την άλλη ο Γκερέιρο, δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στις αποστολές. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, λοιπόν, από τον Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ας πάρουμε τις περιπτώσεις μια μια ξεχωριστά! Ο Μπλάνκο φέτος έχασε τη θέση του από τον ομολογουμένως φορμαρισμένο Τζιμπούρ, αλλά και πέρυσι που έπαιζε ακατάπαυστα έπαιζε σε λάθος θέση! Τώρα που ο Ισπανός, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε προτιμά σαν σύστημα της ομάδας του το 4-4-2, η θέση για το αρχικό σχήμα είναι ξανά ανοικτή!

Ο Αργεντινός δεν ξέχασε μέσα σε ένα χρόνο την μπάλα που έδειξε ότι ξέρει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα. Απλά με τον Μπάγεβιτς και την μη χρησιμοποίηση του, είχε χάσει την εμπιστοσύνη του στον εαυτό του και φυσικά του έλειπαν και ματς.

Από την άλλη ο Πολωνός, κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί δεν παίζει στην ΑΕΚ. Μην μου πείτε ότι δεν είναι καλός παίκτης και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος, αφού όλοι ξέρουμε τα πραγματικά αίτια!

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο πολύ βαρύ (περίπου 600.000) και για αυτό η διοίκηση από το καλοκαίρι έψαχνε να τον πουλήσει. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά όμως και δεν τα κατάφερε. Αντί, λοιπόν, όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες του πολιτισμένου κόσμου, να επιστρέψει στην ομάδα και να διεκδικήσει τη θέση που του αναλογεί, ο μόνος λόγος για να πάει στο ΟΑΚΑ είναι για να δει το ματς από τις κερκίδες.

Τώρα, που ο Χιμένεθ έχει πει ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και έχει δώσει σαφείς εντολές στον Αδαμίδη και στην υπόλοιπη διοίκηση, ότι δεν δέχεται παρέμβαση στο έργο του, είναι πολύ πιθανό ο Πολωνός διεθνής, που εντυπωσίασε στο προηγούμενο EURO να πατήσει ξανά χορτάρι.

Υ.Γ. Μεταξύ μας από τον Μάκο και τον Γκέντζογλου είναι μια κλάση πάνω, ειδικά στο θέμα πάσας, που όπως έχει αποδειχθεί οι δυο προαναφερθέντες έχουν ένα μικρό προβληματάκι…

www.sportsecrets.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!