tromaktiko: Σφυγομετρηση στο κεντρο της Αθηνας! ΤΕΛΕΙΟ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Σφυγομετρηση στο κεντρο της Αθηνας! ΤΕΛΕΙΟ"Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:

«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;
- 20% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »
- 10% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »
- 30% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »"
- 40% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « Në zemër të Mesdheut, në Adriatik dhe Jon, Shqipëria është i shpejtë bëhet një nga getaways më interesante të botës. Still relatively unspoiled by globalization, tourists will notice an inspiring mixture of civilizations and cultures - making this European country truly unique. Ende relativisht të paprishur nga globalizimi, turistët do të vërehet një përzierje frymëzues të qytetërimeve dhe kulturave - duke e bërë këtë vend evropian me të vërtetë unik »

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     Εδώ σχολιάζεις εσύ!