tromaktiko: Ο Αλογοσκούφης στο απόσπασμα

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο Αλογοσκούφης στο απόσπασμα



Στον Γιώργο Αλογοσκούφη επικεντρώνει το ΠΑΣΟΚ τη ρητορική του για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή στην οικονομία, επιχειρώντας να αναδείξει πολιτικές ευθύνες, και να φέρει σε δύσκολη θέση τη Νέα Δημοκρατία.


Από χθες, διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση της πώλησης της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΤΕ στη Deutsche Telekom, επί υπουργίας Γιώργου Αλογοσκούφη στο Γενικό Λογιστήριο, και ήδη στο ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για ακόμη μια Εξεταστική Επιτροπή, που θα συσταθεί προκειμένου να διερευνήσει τις τυχόν ευθύνες του καθηγητή οικονομίας στο London School of Economics.
Σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν ότι ο Γιώργος Αλογοσκούφης αποτελεί τον “αδύναμο κρίκο” της διακυβέρνησης Καραμανλή, επειδή ο πρώην πρωθυπουργός τον απομάκρυνε από το προσκήνιο, και η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν δείχνει καμία διάθεση να τον υπερασπιστεί. Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν πιστεύουν ότι αυτή ακριβώς η πολιτική μοναξιά του Γιώργου Αλογοσκούφη τον καθιστά «ελεύθερο σκοπευτή», που μπορεί να προκαλέσει καίρια πλήγματα στην εικόνα της Κεντροδεξιάς, αναδεικνύοντας τις ευθύνες στελεχών της, για τον εκτροχιασμό των δημοσιονομικών ελλειμμάτων.

http://www.statesmen.gr/8397/politiki/alogoskoufis_12-10-2010.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!