tromaktiko: Απάντηση στο "Μια ιστορία ζωής"

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο "Μια ιστορία ζωής"



Λυπαμαι γι'αυτα που περασες και συνεχιζεις να περνας.
Ο τροπος που γραφεις δειχνει οτι εισαι " καλος ανθρωπος ".
Δυστυχως ομως οι καλοι ειναι αυτοι που " τους πατανε " συνηθως.
Εγω προσωπικα περισοτερο θυμωνω με τον πατερα σου . Ησουν 20 χρονων και επρεπε να σε αφησει να αποφασισεις εσυ για την ζωη σου ! Δεν ειχε το δικαιωμα να καθορισει την ζωη σου.

Δεν καταλαβαινω βεβαια γιατι δεν γυρισες πισω μονη σου εφοσον ειδες τι ανθρωπος ηταν ο αντρας σου .

Φτανοντας στον " γειτονα " σου το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως του αξιζει η τιμωρια.Εκτος του οτι ειναι κακος ανθρωπος γιατι δεν του εφταιξες σε τιποτα και σε πολεμησε χωρις λογο αν μενει ατιμωρητος θα συνεχισει να κανει τα ιδια και σε αλλους και δυστυχως θα περασει την ιδια νοοτροπια και στα παιδια του. Αυτοι οι ανθρωποι εχουν την νοοτροπια οτι μπορουν κανουν τα παντα γιατι τους ανοικουν τα παντα.Ζουν εις βαρος απλων πολιτων οι οποιοι δεν τους φταινε σε τιποτα. Εφοσον λοιπον αυτοι οι ανθρωποι μενουν ατιμωρητοι και βλεπουν οτι τ! ους παιρνει συνεχιζουν να κανουν τα ιδια και χειροτερα . Δυστυχως υπαρχουν πολλοι Ελληνες που του μοιαζουν ...

-----------------------------------

Συμφωνώ στο ότι όταν δείχνουμε ανωτερότητα, ουσιαστικά κάνουμε περισσότερη αίσθηση στο άτομο που περιμένει την εκδίκηση μας.

Όταν όμως την περιμένει...

Μήπως ο κύριος νομίζει, όπως πολλοί άλλοι, ότι αυτός έχει το αλάθητο του πάπα και ότι μόνο αυτός έχει γνώσεις και εξουσία, άρα θεωρεί και ότι κανένας δε μπορεί να τον βλάψει? Εξάλλου στην Ελλάδα οι πολεοδομικές παραβάσεις δεν 'πληρώνονται' ποτέ, το οποίο σημαίνει πως ότι έργο εκτελεστεί αυθαίρετα, θα παραμείνει και μια ζωή. Άρα θα πρότεινα στην κυρία, εάν δεν έχει ιδία άποψη, να καλέσει έναν μηχανικό, να γίνει ένας έλεγχος των εκτελεσθέντων παραβάσεων και κατόπιν να συνταχθεί ένα έγγραφο στο οποίο να καλεί τον μηχανικό που ανέλαβε την ανέγερση να 'διορθώσει' τις αυθαιρεσίες δίνοντας και καταλυτική ημερομηνία, με όρο τη σιωπή σας. Σε διαφορετική περίπτωση και μετά το πέρας του χρονικού περιθωρίου, θα σταλθεί το έγγραφο στην αρμόδια Πολεοδομία, τμήμα αυθαιρέτων. Νομίζω πως το ότι η κυρία δεν 'τρώει κουτόχορτο', αλλά και ότι του δίνει τη δυνατότητα επιλογής, αποτελούν σίγουρα νέα δεδομένα για τον θρασύ κύριο.
Μια αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!