tromaktiko: «Πάρτε από τώρα τον Μιραλάς!»

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Πάρτε από τώρα τον Μιραλάς!»



Ο Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά να… δέσει τον Κέβιν Μιραλάς και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Τζόρτζ Λίκενς τονίζει στο katimagiko.gr πως θα προβεί στην σωστή κίνηση!

Ο Μιραλάς ανεβάζει ρυθμούς, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του. Ο Ολυμπιακός θέλει να δέσει τον Βέλγο και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Τζορτζ Λίκενς… συμβουλεύει μέσα από το katimagiko.gr «Είναι πραγματικά ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, πλούσια προσόντα και αρκετά εξελίξιμος. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Θα πάρει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και είναι σε θέση να δείξει την αξία του. Είμαι σίγουρος πως δεν θα απογοητεύσει τον Ολυμπιακό και η απόκτησή του θα είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα. Θα βοηθήσει αρκετά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου.

«Τυχερός ο Βελβέρδε»

Ο Βέλγος πιστεύει στην αξία του συμπατριώτη του, στο ταλέντο του και αναλύει στο katimagiko.gr τα χαρακτηριστικά του, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο Βαλβέρδε είναι… τυχερός «Η ταχύτητά και η τεχνική κατάρτιση είναι σίγουρα στοιχεία που τον ανεβάζουν αρκετά. Παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις και δεν το λέω … για να το πω. Έχει εκρηκτικότητα και μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα ως περιφερειακός επιθετικός, ταχύτητα για τα άκρα τόσο αριστερά όσο και δεξιά, ενώ και πίσω από τον επιθετικό είναι ικανός να περάσει κάθετες πάσες και να δώσει στην ομάδα ρυθμό. Είναι τυχερός ένας προπονητής όταν έχει έναν τέτοιο παίκτη στη διάθεσή του

«Είμαι χαρούμενος  για Μιραλάς»

Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να μην είναι στην αποστολή του Βελγίου για τα προκριματικά του Εuro 2012, ωστόσο το γεγονός αυτό οφείλεται καθαρά στο ότι δεν έχει φτάσει στο ρυθμό που θέλει ο παίκτης. Ο Λίκενς τον θεωρεί ως βασικό εργαλείο της Εθνικής, ενώ πιστεύει  πως το πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού θα τον κάνει πιο ώριμο «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος  που έχω έναν παίκτη όπως ο Μιραλάς στην ομάδα μου. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως που είναι εκτός πλάνων για τα δυο ματς. Οι τραυματισμοί του, αλλά και το γεγονός πως ακόμα δεν είναι βασικός σε όλα τα ματς δεν του έχουν δώσει την ευκαιρία να βρει το ρυθμό που θέλει. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, όπως κάποιοι άλλοι που κάλεσα. Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες στον Ολυμπιακό, είναι δύσκολο, αλλά και καλό αυτό το γεγονός για τον Μιραλάς. Πιστεύω πως σύντομα θα είναι στα πλάνα μου» κατέληξε.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!