tromaktiko: Δεν θέλει μεταγραφές ο Μουρίνιο

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Δεν θέλει μεταγραφές ο Μουρίνιο



Μπορεί να ακούγονται διάφορα ονόματα για την Ρεάλ Μαδρίτης για μεταγραφές τον Ιανουάριο, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε εμπιστοσύνη στους παίκτες του και τόνισε ότι «η αγορά για εμάς έκλεισε».


Για τον αγώνα με την Λα Κορούνια και την μεγάλη σε έκταση νίκη (6-1) είπε: «Ηταν καλό ότι πετύχαμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Ντεπορτίβο, σε έναν αγώνα ο οποίος μας άφησε γλυκιά γεύση. Οι παίκτες μας έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τώρα έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Μάλαγα». Για την δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί με Μάλαγα εκτός έδρας και την Μίλαν στο Champions League, πρόσθεσε: «Θα είναι δύσκολο γιατί μετά από μερικές μέρες μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζουμε την σημαντικότερη ομάδα σε έναν όμιλο που στόχος μας είναι η πρώτη θέση».

Σχετικά με τις διεθνείς υποχρεώσεις των παικτών του, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε ότι οι νίκες με το εθνόσημο έχουν και αυτές σημασία: «Τα καλά νέα είναι ότι εκτός από την Αργεντινή, οι διεθνείς παίκτες μας κέρδισαν του αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες και αυτό είναι σίγουρα κάτι το θετικό. Το αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος μπορεί να τον κρατήσει εκτός από το ταξίδι στην Μάλαγα».

Για το τι θέλει ο ίδιος, σχολίασε: «Δεν πιστεύω ότι το 0-0 αντιπροσωπεύει την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ξέρω επίσης ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε 6-1 κάθε εβδομάδα. Αυτή τη σιγμή αναζητάμε ισορροπημένη δυναμική, μία ομάδα που να ξέρει πως να παίζει και να διαβάζει σωστά τους αντιπάλους της».

Κλείνοντας, ο Special One τόνισε ότι όσα σενάρια και αν υπάρχουν, ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με ό,τι έχει στα χέρια του. «Οσον αφορά τις μεταγραφές, το να γίνεται κουβέντα για τους Μπέιλ, Γιορέντε και Ρούνεϊ δεν είναι κακό, όμως εμπιστεύομαι τους παίκτες μου για να ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν. Δεν έχουμε την τέλεια ομάδα, επειδή δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα. Διαθέτουμε εξαιρετικό υλικό με παίκτες με μεγάλη αυτοπεποίθηση, οπότε δεν θέλω κανέναν ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Η αγορά είναι κλειστή για την Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός και αν κάτι εξαιρετικό συμβεί».

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!