tromaktiko: "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"



Με αφορμή την ανακοίνωση ότι το "κράτος" προτίθεται να δώσει επίδομα 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, άνεργους και αναξιοπαθούντες να ρωτήσω τα παρακάτω:


1. Που τα βρήκατε τα λεφτά τώρα κύριοι την στιγμή που ετοιμάζεστε να λάβετε πρόσθετα μέτρα (αύξηση ΦΠΑ, έκτακτη εισφορά, μη χορήγηση δώρων σε συνταξιούχους κάτω των 60 ετών κ.α)όπως ανακοινώνετε?
2. Που τα βρήκατε τα λεφτά κύριοι όταν ανακοινώνεται ότι η EUROSTAT βρήκε το έλλειμα πολύ παραπάνω του υπολογιζόμενου?
3.Που τα βρήκατε τα λεφτά κύριοι όταν ανακοινώνετε ότι οι άνεργοι θα ξεπεράσουν τους 150.000 το αμέσως επόμενο διάστημα?
4. Που τα βρήκατε τα λεφτά κύριοι όταν λέτε ότι η χώρα είναι στο χείλος της καταστροφής και χρειάζονται νέες θυσίες?
Να σας πώ εγώ. Προφανώς είστε απατεώνες και ψεύτες και κοιτάτε να υφαρπάξετε για μία ακόμη φορά την ψήφο του ελληνικού λαού με την τακτική των ψεύτικων υποσχέσεων ή των παροχών σε ψίχουλα στον καημένο κοσμάκη. Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος σε αντίθεση με εσάς κύριοι και δεν πρόκειται να δεχθεί να τον χλευάζεται και να τον κοροιδεύετε κατ αυτόν τον τρόπο!! 200 ευρώ είναι το επίδομα που εσείς παίρνετε για μία μόνο συμμετοχή σας σε επιτροπή!!!! ΝΤΡΟΠΗ σας να τάζετε έτσι προεκλογικά προσπαθώντας να κερδίσετε λίγο από το χαμένο έδαφος που δεί! χνουν τα γκάλοπ ότι έχετε χάσει! Γι αυτό λοιπόν ας ψηφίσουμε όλοι μικρά κόμματα για να περάσουμε το μήνυμα ότι βαρεθήκαμε τα ψέματα, την κοροιδία και τις ψεύτικες υποσχέσεις (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) των υπηρετούντων τα μεγάλα κόμματα άρα και τα μεγάλα συμφέροντα. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!