tromaktiko: ΕΝΑΣ...ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΑΣ...ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ



Το κακό με εμάς τους Έλληνες είναι ότι όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι και τους βράζουμε. Δεν είναι όλοι μα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι λαμόγια και καλοπερασάκηδες, ούτε αγενής και άξεστoi.
Εγώ δουλεύω δε μια ιδιωτική εταιρεία και πραγματικά δουλεύω 12ωρα και ειλικρινά ο μισθός μου δεν μου φτάνει για να ανταπεξέλθω στην ζωή που κυλάει με τις τόσες πολλές ανατιμήσεις. Ας μας πούνε λοιπόν όλοι όσοι δουλεύουν στο ! δημόσιο για ποιο λόγω μπήκαν εκεί και με ποιο μέσο???

Δεν είναι δυνατών σε μια χώρα σαν την Ελλάδα με 10.000.000 πλυθησμό να έχουμε 1.500.000 δημόσιους υπαλλήλους και όταν πάμε σε καμιά δημόσια υπηρεσία για δουλειές να τους ψάχνουμε με το μακαρόνι (Σε μεγαλύτερες και με διπλάσιο πλυθησμό από την Ελλάδα οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι σχεδόν τα μισά)!!!!
Ειλικρινά όμως όλοι μας το ξέραμε ότι κάποια στιγμή το πάρτη με τα λεφτά των άλλων θα τελείωνε και κάποια στιγμή θα έπρεπε να μπει σε τάξη όλοι αυτή η αναρχία και σπατάλη του δημόσιου χρήματος..
Ας κάνουν και αυτοί σιγά σιγά αυτό που πρέπει να κάνουν. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι σε κάθε δημόσια υπηρεσία δεν υπάρχει έστω και ένας χριστιανός που να είναι συνεπής και αντικειμενικός ώστε να δώσει στεγνά ποιοι είναι αυτοί που και καλά δουλεύουν στο δημόσιο αλλά δεν πατάνε καθόλου. Η αλήθεια είναι μεγάλη αδικία γιαυτούς που πραγματικά δουλεύουν και τρέχουν πανικόβλητοι ώστε να μας εξυπηρετήσουν και την πατάνε και αυτοί με τις περικοπές. Αλλά θέλω να τους πω ότι είναι οι μόνοι που την πατάνε. Γιατί αυτοί που σφετερίζονται την ανοχή τους Ï! �ληρώνονται κανονικά και χωρίς περικοπές, αφού τα άτομα που τους έβαλαν σε αυτήν την θέση έχουν βρει παραθυράκι για να κρατήσουν τον μισθό τους αναλλοίωτο και ακέραιο. Οπότε αναλογιστείτε και εσείς τις ευθύνες σας και μην βγάζετε την ουρά σας απέξω και υποθάλπετε όλα αυτα τα άτομα που ζουν πλουσιοπάροχα έναντι σε εσάς. Το κακό όμως είναι ότι δεν φταίτε μόνο εσείς. Φταίνε και γονείς μας αλλά και όλες οι προηγούμενες γενιές που μεγάλωναν τα παιδιά τους και τους έκαναν πλύση εγκεφάλου ώστε να μπουν στο Δημόσιο για να εξασφαλίσουν το οικονÎ! �μικό τους μέλλων. Φταίει η κάθε κυ! βέρν ηση που ποτέ δεν έδωσε κίνητρα στον ιδιωτικό τομέα ώστε να κάνει τον κόσμο πραγματικά να το σκέφτεται παρά πολύ σοβαρά να θέλει να μπει στο δημόσιο. Γιατί ειλικρινά εάν τα οικονομικά κίνητρα στον ιδιωτικό τομέα υπερίσχυαν έναντι του δημοσίου πείτε μου έναν άνθρωπο που θα πήγαινε να δουλέψει εκεί. Οπότε για άλλη μια φορά αυτοί που την πατάνε είναι αυτοί που πραγματικά αξίζουν είχαν όραμα, όρεξη και αντοχές για να προσφέρουν στην κοινωνία μας που τόσο μαστίζεται τα τελευταία χρόνια.
Τα δύσκολα πιστεύω δεν έχουν έρθει ακόμα, οπότε το μόνο που έχω να μας πω είναι ότι είναι καιρός να γεμίσουμε τα κανόνια μας μόνο με τις καρδιές μας και να ενωθούμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Μόνο ενωμένοι και μονιασμένoi θα τα καταφέρουμε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!