tromaktiko: Σχόλια για τον εκφωνητή του αγώνα της ΑΕΚ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σχόλια για τον εκφωνητή του αγώνα της ΑΕΚ



Bλέπω κανεις να μιλάει για τον σχολιασμό του αγώνα της ΑΕΚ.... είναι άθλιος και ξαφνικά κανεις δη ενοχλείται από αυτό....
όλοι βγαίνουν k κράζουν μονο όταν η αντίπαλη ομάδα είναι ο ολυμπιακός, τότε μας φταίει η net....

Αναγνώστης

---------------------------

Πολυ Τσουρουκας ειναι ο εκφωνητης του αγωνα, Καλα δεν εχουν κανεναν αλλον μας εχει σπασει τα νευρα....Ειπαμε δεν υπαρχουν λεφτα αλλα ο τυπος ειναι για κλαματα...ΝΤΡΟΠΗ τους!

Αναγνώστης

-----------------------

Ειμαι ο μόνος δηλαδή που του αρέσει ο εκφωνητής του αγώνα της Αεκ? Δε βαριεται να μιλησει λεει όλα τα ονόματα των παικτών και με τις όποιες γνώσεις του προσπαθεί να αναλύσει τον αγώνα. Επίσης έχει πάθος...όλοι οι άλλοι βαριούνται να μιλήσουν.

Αναγνώστης

----------------------

Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟΣ,ΔΕ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΡΔΑΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΕΤΥΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΧΤΗ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΑ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ.ΕΠΑΙΝΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΕΛΕΟΣ,ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

-----------------------

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΤ1!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΕΡΟΤΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!