tromaktiko: «Νίκη με Ολυμπιακό»

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

«Νίκη με Ολυμπιακό»



Η Ξανθή Μυλωνά αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (19:00, ΕΤ1) και όπως αναφέρει στο blog της στο leoforos.gr στόχος είναι η νίκη και οι τίτλοι στο τέλος της σεζόν.



«Φίλες και φίλοι του Παναθηναϊκού αλλά και του βόλεϊ συνολικά, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog που θα έχω στο leoforos.gr. Από σήμερα και όσο πιο συχνά μπορώ, θα τα λέμε για την ομάδα, αλλά και για το άθλημα γενικότερα.

Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά, αλλά φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς εσείς θα μπορείτε να ρωτάτε και να σας απαντάω για τον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο μου κείμενο θα ασχοληθώ συνολικά με το πρωτάθλημα, στο οποίο εμείς αρχίζουμε σήμερα τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα ξεκινάει με ένα ντέρμπι και η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη.

Σε εμάς λείπουν οι Μόλναρ και Μαχόν που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο, ενώ και από την αντίπαλό μας θα απουσιάσει η Ογκνιένοβιτς. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, θα προτιμούσα να είμαστε πλήρεις, αλλά ακόμα και έτσι εμείς θα πάμε με στόχο τη νίκη, όπως άλλωστε κάνουμε και σε κάθε ματς. Μπορεί βαθμολογικά με το νέο σύστημα να μην έχει ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε.

Όσον αφορά συνολικά το πρωτάθλημα η αλήθεια είναι πως χωρίς τα πλέι οφ δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, παρότι φέτος έχουν ενισχυθεί εκτός από τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ, αλλά και το Μαρκόπουλο. Αρχικός στόχος όλων, είναι η είσοδος στην εξάδα, καθώς μετά αρχίζει ένα νέο πρωτάθλημα.

Όπως ανέφερα θα υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός και θεωρώ πως οι τίτλοι θα κριθούν ανάμεσα σε εμάς, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Φυσικά όταν είσαι στον Παναθηναϊκό στόχος είναι μόνο οι νίκες και οι τίτλοι και αυτός ο στόχος δεν πρόκειται να αλλάξει και φέτος.

Κλείνοντας και αφού και πάλι σας καλωσορίσω στο προσωπικό μου blog θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό με ωραία παιχνίδι και μακριά από επεισόδια. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοηθάει τόσα χρόνια και θέλουμε και φέτος να είναι δίπλα μας».
http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!