tromaktiko: Αποτελέσματα εισαγωγής Αθλητών στα ΑΕΙ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αποτελέσματα εισαγωγής Αθλητών στα ΑΕΙ



Εδώ και βδομάδες, τα Τηλέφωνα Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων, που είναι υπεύθυνη για...
Θέματα Εξετάσεων Αθλητών, δεν απαντούν. Ατελείωτα τηλεφωνήματα δεν βρίσκουν υπεύθυνους και έτσι, εδώ και 2 μήνες, 700 αθλητές και οι οικογένειες τους δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.
Ευτυχώς, ο αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας κ. Πανάρετος διαβάζει τα blogs και απάντησε με ανακοίνωση στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου, αμέσως, μετά από ανάρτηση αθλήτριας στο tro-ma-ktiko.
Έτσι, μαθαίνουμε ότι τα αποτελέσματα που περιμένουμε μέρα με την ημέρα και πέρυσι ανακοινώθηκαν στις 14/10, θα καθυστερήσουν και άλλο. Πόσο; Άγνωστο!!!
Και ο λόγος; Από ότι καταλαβαίνουμε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που επί ενάμιση μήνα είχε την υποχρέωση να κάνει τον έλεγχο των βεβαιώσεων από τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες αθλητών και να εκδώσει, στη συνέχεια, τις σχετικές βεβαιώσεις, δεν έκανε σωστά τη δουλειά της. Και αυτό, από ότι διαφαίνεται, έγινε αντιληπτό από το Υπουργείο Παιδείας.
Αντί, όμως, να ενημερώσουν τον κόσμο και να επιρρίψουν ευθύνες, το αποσιώπησαν. Και βρήκαν τη λύση να παρατείνουν την αγωνία των παιδιών και των οικογενειών τους, διακυβεύοντας ακόμη και την απώλεια του εξαμήνου τους.
Βέβαια, έχουμε εκλογές τώρα. Με αυτά θα ασχολούμαστε; «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» λέει ο λαός μας…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!