tromaktiko: Τεστ κοπώσεως στο ΟΑΚΑ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Τεστ κοπώσεως στο ΟΑΚΑ



Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ, στην κοινή τους έδρα το ΟΑΚΑ. Στα 9 από τα 12 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, έχει παρουσιαστεί γκολ-γκολ. Διαβάστε αναλυτικά στο ανανεωμένο kingbet.gr.


462. ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο.Α.Κ.Α (68.079) * ΚΟΙΝΗ ΕΔΡΑ

ΑΕΚ: «Θέλω να παίξετε με καρδιά και μεγάλο πάθος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία». Τάδε έφη Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές τους λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με μία μέρα λιγότερη ξεκούραση και με το ταξίδι στο Βέλγιο στην πλάτη της καλείται να δείξει χαρακτήρα η «Ενωση» και να συνεχίσει νικηφόρα μετά τη μεγάλη της νίκη στο «Βικελίδης», αφήνοντας πίσω την βαριά ήττα από την Αντερλεχτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 9 από τις 12 πιο πρόσφατες συναντήσεις της με τον Παναθηναϊκό ήταν γκολ/γκολ, ενώ μέχρι τώρα έχει καταφέρει να σκοράρει και στους 6 αγώνες πρωταθλήματος. Αρκετοί οι πονοκέφαλοι του Ισπανού κόουτς, αφού πέραν των δεδομένων απουσιών των Λυμπερόπουλου, Γεωργέας και Πατσατζόγλου, δεν υπολογίζονται οι Μανωλάς, Γιάχιτς και Σκόκο.

Ετσι στην τριπλέτα της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν δίπλα στον Τζιμπούρ οι Λεονάρντο και Μπερνς, ενώ η τριπλέτα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Καφέ, Μάκο και Γκέντζογλου, με τον πρώτο να έχει τον δύσκολο ρόλο του οργανωτή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σάχα – Λαγός, Νασούτι, Δέλλας, Αργυρίου – Καφές, Μάκος, Γκέντζογλου – Λεονάρντο, Μπερνς, Τζιμπούρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πάλεψε με τεράστια ψυχικά αποθέματα τον αγώνα κόντρα στη Ρουμπίν, αλλά κόλλησε στο 0-0, πληρώνοντας για ακόμα μία φορά την κακή φυσική του κατάσταση και τις απουσίες. Ο Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρούς πονοκεφάλους, αφού οι Νίνης και Λέτο παραμένουν εκτός, ενώ οι Καντέ και Γκοβού έχουν μείνει αρκετά πίσω από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας για μία τόσο δύσκολη αναμέτρηση.

«Είστε καλύτεροι και το παιχνίδια εξαρτάται από εσάς. Αποφύγετε άσκοπα λάθη και να είστε συγκεντρωμένοι», τόνισε στους παίκτες του ο Νιόπλιας, ο οποίος πονοκεφαλιάζει για τον αν θα βάλει στο χώρο του κέντρου τον απροπόνητο Καραγκούνη ή τον Σιμάο. Στην πρώτη περίπτωση ο Κατσουράνης θα έχει καθαρά ανασταλτικό ρόλο, ενώ στη δεύτερη θα είναι αυτός που θα παίξει πίσω από τον Σισέ, σε μία θέση που έχει αποδείξει πως του ταιριάζει περισσότερο.

Οι «πράσινοι» έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στις 8 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους στη Σούπερ Λίγκα (2-1 από τον ΠΑΟΚ) και μάλιστα δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους στις πέντε από αυτές, ενώ από την ΑΕΚ έχουν ηττηθεί μόνο σε έναν από τους 11 πιο πρόσφατους αγώνες τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζόρβας – Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος – Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο (Καραγκούνης) – Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

http://www.kingbet.gr%20/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!