tromaktiko: Μίλα μου για... Μίλερ!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Μίλα μου για... Μίλερ!



Οι Ρέιντζερς ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι του μίσους στη Σκωτία και επικράτησαν με 3-1 της Σέλτικ στο «Σέλτικ Παρκ», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον... αμφιλεγόμενο Κένι Μίλερ.

Το πρόσωπο του αγώνα, πριν ακόμη την έναρξή του ήταν ο Κένι Μίλερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε στρατόπεδο και πλέον ανήκει στο δυναμικό των Ρέιντζερς. Με το τέλος του αγώνα, όμως, μιλάμε για αυτόν πια μόνο για αγωνιστικούς λόγους, καθώς με δύο δικά του τέρματα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη μεγάλη νίκη.

Οι «Διαμαρτυρόμενοι» εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν μεγάλη νίκη με 3-1,  ανατρέποντας το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τέρμα του Γκάρι Χούπερ και πήγαν στα αποδυτήρια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι, ήταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 49' με αυτογκόλ του Λούβενς και στη συνέχεια με τον Κένι Μίλερ να πετυχαίνει δύο γκολ, αρχικά στο 55' και στο 67' με πέναλτι, εδραίωσαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτή τη νίκη τους οι Ρέιντζερς προσπέρασαν τη Σέλτικ κατά τρεις βαθμούς και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!