tromaktiko: Μόνο στον Παναθηναϊκό συμβαίνει!

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μόνο στον Παναθηναϊκό συμβαίνει!



Ο Χρήστος Κοντός γράφει στο leoforos.gr  για τα «απίστευτα και παναθηναϊκά» που συμβαίνουν. Τον Μπουμσόνγκ που βγαίνει... άχρηστος και τους Ντουγκλάο-Σανκαρέ που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.


* Το να βγει άχρηστος με 2-3 άσχημα παιχνίδια στην αρχή μιας χρονιάς ένας παίκτης με κασέ 1,5 εκατ., που έχει παίξει σε Καμπιονάτο, Πρέμιερ Λιγκ και Σαμπιονά κάνοντας μεταγραφές που όλες μαζί ξεπέρασαν σε τζίρο τα 25 εκατ. ευρώ, μόνο στον Παναθηναϊκό μπορεί να συμβεί. Σε καμία άλλη ομάδα παγκοσμίως παρά μόνο σε εμάς, τους άρχοντες της γκρίνιας και της απαξίωσης που πήγαμε πρόπερσι να βγάλουμε «παλτό» τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και λίγο ήθελε να κρεμάσουμε κουδούνια ακόμα και στον Σισέ, όταν έψαχνε το γκολ με το σταγονόμετρο πέρυσι που πρωτοήλθε στην Ελλάδα.

* ΟΚ, δεν μας κάνει ο Μπουμσόνγκ, άντε να πάμε για άλλα. Ποια άλλα; Τον Ντουγκλάο της Καβάλας και τον Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου; Είναι δυνατόν να πλασάρονται ως πρώτη λύση για τον Παναθηναϊκό δύο παίκτες που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και να καίμε έτσι απλά, μέσα σε ενάμιση μήνα, έναν παίκτη με σχεδόν 30 συμμετοχές στην εθνική Γαλλίας και θητεία σε ομάδες σαν τη Γιουβέντους και τη Λιόν; Στα 31 του; Έχει λογική αυτό, πώς το βλέπετε; Γιατί άλλο να πεις ότι τους παρακολουθεί ως επένδυση για το μέλλον ο Παναθηναϊκός και άλλο να διαβάζουμε ότι ο Ντουγκλάο ή ο Σανκαρέ είναι οι παίκτες που θα δώσουν μια και καλή λύση στο αμυντικό του πρόβλημα!

Όλο το άρθρο του Χρήστου Κοντού στο leoforos.gr


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!