tromaktiko: ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ...

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ...



Σήμερα (4/9/2010) το πρωϊ πριν να πάω στο σχολείο πήγα να πάρω κάποια φάρμακα απ το φαρμακείο της...
κας Χατζημάρκου (προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω τη θέση του φαρμακείου κενή αλλά πάντα παρκαρισμένη εκεί η τζιπάρα του "οικολόγου, πράσινου, ποδηλάτη δημάρχου"
Στη κενή θέση είχε κάποιος υπάλληλος σε διατεταγμένη υπηρεσία τοποθετήσει δύο κόκκινους κώνους.
Κατεβαίνω, βγάζω τους κώνους και παρκάρω.Ακούγεται κάποιος υπάλληλος που λέει χαμηλόφωνα "Κι αν έρθει τώρα τι θα κάνουμε;" (ψυχική οδύνη...)
Πηγαίνω στο φαρμακείο, τελειώνω τη δουλειά μου και σε 3΄επιστρέφω . Στην εικόνα βλέπετε τι έχει συμβεί, αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα .
Μπαίνω στο αυτοκινητό μου παρόντος του "Πρώτου Πολίτη" του Δήμου, παίρνω τη φωτογραφική μηχανή ν' απαθανατήσω το γεγονός !
Με πλησιάζει ο δήμαρχος (αρχίζει να εκνευρίζεται) και σηκώνοντας το χέρι του μου λέει "Μπες μέσα και φύγε" και πάει να μ ακουμπήσει "κάτω τα χέρια σου!"
Και συνεχίζω "Εσύ να φύγεις, γιατί εδώ είναι θέσεις για τους πολίτες όχι για σένα. Όταν σχεδίαζες την πόλη εξασφάλισες μόνο τη δική σου θέση παρκαρίσματος, έχω έρθει πάνω από δέκα φορές και πάντα το αυτοκίνητο σου είναι παρκαρισμένο εκεί"
Πλησιάζει πιο κοντά γιατί ο κόσμος είχε αρχίσει να παίρνει χαμπάρι και αλλάζοντας τακτική, υφος και χρώμα (πράγμα πολύ εύκολο για έναν χαμαιλέοντα) μου λέει:
"Αφού ξέρεις πόσο πολύ σ αγαπάω και πόσο βαθιά είναι τα αισθήματα μου για σένα" πάρε σε παρακαλώ το αυτοκίνητο και φύγε" απλώνοντας το χέρι για μια χειρονομία αβροφροσύνης, "κάτω τα χέρια σου!" του λέω,
"Ξέρω πόσο πολύ μ αγαπάς και το τι λες πίσω από την πλάτη μου, δεν σου επιτρέπω και τις αγάπες σου να τις δίνεις εκεί που τις δέχονται "
Και συνεχίζει "έλα αγάπη μου, έλα καλό μου, έλα κορίτσι μου φύγε .....(αφού είπε καμιά 10ριά αγάπες )
Η απάντησή μου "Η αξιοπρέπεια είναι πολύτιμο πράγμα κι εσύ την έχεις χάσει προπολλού, όμως σε λίγο θα χάσεις και τη θέση παρκαρίσματος γιατί λίγες μέρες σου μένουν, ο καινούριος δήμαρχος έχει μηχανάκι"
Τα σχόλια δικά σας !
Να μη ξεχάσω δήμαρχε να σου ευχηθώ σήμερα 4 του Οκτώβρη παγκόσμια ημέρα των ζώων , ως χαμαιλέοντας γιορτάζεις νομίζω . Άντε βρε χρόνια πολλά αλλά μακριά από εμάς!



http://www.aegeanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!