tromaktiko: Θα μας παρακολουθούν από παντού...

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Θα μας παρακολουθούν από παντού...



Δεν χρησιμοποιεις καρτα αναληψης απο ATM? Μηπως να τις ακυρωσουμε ολοι κι αυτες για να μην ξερουν που βρισκομαστε, οταν κανουμε αναληψη?

Πως θα ελεγχουν τα θελω μας? Θα μου μιλαει η καρτα και θα μου λεει που να παω και τι να κανω?
Σχετικα με το "θα μας εντοπιζουν ανα πασα ωρα και στιγμη γιατι εσωτερικα στην καρτα υπαρχει τσιπακι το οποιο δεν φενεται για να μας εντοπιζουν". Κοψε τις πολλες ταινιες συνομωσιας και σειρες με το FBI που βλεπεις. Που το ακουσες παλι αυτο με το τσιπακι που θα στελνει σημα και θα λεει που εισαι? Εισαι σοβαρος???? Αυτο δεν γινεται πουθενα στον κοσμο γιατι απλα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, εκτος αν εισαι τρομοκρατης, εγγληματιας και σε παρακολουθοπυν το FBI, CIA, ΕΥΠ κτλ. Σιγα μην μου βαλουν GPS στην καρτα μου για να βλεπουν σε ποια καφετερια πινω καφε ή τι ωρα παω στο σπιτι της κοπελας μου...
Οσο για το "θελουν να αφανησουν τα λεφτα απο την αγορα". Πηγαινε μια βολτα στην Αγγλια, Αμερικη και δες πως ψωνιζουν. Ολα με καρτες αλλα το χρημα κινειται στην αγορα εστω και ηλεκτρονικα.
Επισης πως θα μπαινει καποιος στον λογαριασμο μου να μου ακυρωνει τα χρηματα μου ή να μου βαζει χρεη? Εισαι σοβαρος??? Μηπως τα εχεις μπλεξει λιγο??? Για αναλυσε μου πως γινεται αυτο γιατι παρα την ιδιοτητα μου σχετικα με την Ασφαλεια Συστηματων, τυχαινει να εχω ενα κενο πανω στο θεμα.
Ελπιζω αυτα να μη σας τα μαθαινουν στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ γιατι τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα.
Οσο για την Εκκλησια, σου θυμιζω οτι ζουμε στον 20 αιωνα. Ας ασχοληθει η εκκλησια με τα δικα της, να προσφερει εργο εκει που πρεπει και να μην την εμπλεκουμε με την πολιτικη.

Δυστυχως ο χρονος μου δεν μου επιτρεπει να τα αναλυσω περισσοτερο αλλα καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε κι αυτα που λεμε να μπορουμε να τα στηριξουμε και να εχουν βαση.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!