tromaktiko: Απάντηση στο θέμα "ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο θέμα "ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"



Είναι τελείως απαράδεκτα, ως προβοκατόρικα, αυτά που λέγονται από ¨συνάδελφο" για αλλοδαπούς μαθητές των ΕΠΑΛ στον Πειραιά - και μιλάω καθ' ότι τα γνωρίζω από πρώτο χέρι ως καθηγητής και μάλιστα σε Νυχτερινό ΕΠΑΛ του Πειραιά (τα στοιχεία μου τα γνωστοποιώ ευχαρίστως, αν ζητηθεί- δεν ξέρω αν το κάνει και η "συνάδελφος"! )
Στα ΕΠΑΛ προβλήματα παραβατικότητας υπάρχουν εξίσου από αλλοδαπούς κι από Έλληνες μαθητές, ο εθνικισμός υπάρχει εξ ίσου στους Έλληνες και στους μη Έλληνες (δεν έχει παρατηρήσει η "συνάδελφος " Χρυσαυγίτες στο σχολείο της ή .... τυχαία δεν τους πρόσεξε;) Όσο για το λόγο που έρχονται στο ΕΠΑΛ κατά τη " συνάδελφο" (τάχα για να αποφύγουν τις ... δυσκολίες των Γενικών Λυκείων!!!) ας κοιτάξει τις φετινές βάσεις των Γενικών Λυκείων (εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ με 0,9 !!!) και ας αναθεωρήσει λίγο τις απόψεις της!!!


Δουλεύω σε ΕΠΑΛ σχεδόν 10 χρόνια και .... δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ!!!! Αυτή πόσα δουλεύει για να καταλήγει σε τέτοια συμπεράσματα;



Σημείωση: Όσο για τις γνώσεις των μαθητών στην Ιστορία , Έλληνες και αλλοδαποί στα ίδια χάλια βρίσκονται, τουλάχιστον οι δεύτεροι έχουν το ελαφρυντικό ότι δεν είναι η δικιά τους Ιστορία!!!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!