tromaktiko: Τα πρόωρα σενάρια και οι αντιμνημονιακές...εκλογές στον Κυριακάτικο Τύπο

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Τα πρόωρα σενάρια και οι αντιμνημονιακές...εκλογές στον Κυριακάτικο Τύπο




@To...μαγείρεμα του νέου πολιτικού σκηνικού και οι εκλογές που θα αποτελέσουν την αντίστροφη μέτρηση για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας επικεντρώνουν τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου τύπου με άμεσεες αναφορές για την οικονομία. Πιο αναλυτικα΄το 'Veto' αρχικά αναφέρει ότι "Τα μυστικά δείπνα των γνωστών Master chef-Μαγειρεύουν το νέο πολιτικό σκηνικό-Νύχτες έντονης κινητικότητας για πολιτικούς, εκδότες, επιχειρηματίες και ταπεζίτες μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών". ΚΑΙ στο φως οι λογαριασμοοί της Ελβετίας.
Το 'Πρώτο Θέμα' τονίζει ότι έχουμε "Fast πατατράκ στην Κυβέρνηση μετά τον αστακό-Φεύγουν ακόμα και τα...τσιμέντα-Μετά την κόκα κόλα κολοσσοί όπως ο Τιτάν μελετούν να μεταφέρουν την έδρα τους εκτός Ελλάδας-Υπουργοί σπεύδουν να μειώσουν τον φόρο 15% στα μερίσματα και έπεται συνέχεια...."

@Η 'Real News' φέρει ως κεντρικό της υπέρτιτλο και θέμα ότι "Ο Γ. Παπανδρέου θέτει το δίλλημα των πρόωρων εκλογών-Βγάζει το 'πστόλι'- Να στήσει κάλπες εντός του 2010 σκέφτεται ο Πρωθπουργός στην περίπτωση μεγάλης ήττας του ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση" και υπάρχουν δηλώσεις Σημίτη που τάσσεται κατά της κάλπης αλλά και του Λυκουρέντζου. Το 'Παρόν της Κυριακής' προσθέτει με "Δίλλημα Εγώ ή το χάος ο Πρωθπουργός εκβιάζει για να σωθεί- Ακόμα και με την απειλή εκλογών και ακυβερνησίας-Αρχισαν διεργασίες μεταξύ των βουλευτών κομμάτων για την επόμενη μέρα-Απρόβλεπτες οι εξελίξεις και έρχονται ανατροπές...."

@Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι "Ρελάνς με παροχές μετά τις μαύρες δημοσκοπήσεις-Στροφή 180 μοιρών- Ο Παπανδρέου πληρώνει το πολιτικό κόστος του μνημονίου". Το 'Βήμα' επεξηγεί ότι "Μέτρα τόνωσης της αγοράς ακινήτων αναζητεί η Κυβέρνηση-Χωρίς πόθεν έσχες η πρώτη κατοικία-Μείωση στις αμοιβές των μηχανικών και στις προμήθειες των μεσιτών".

@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Εκλογές Καλλικράτη: Ταραχή στα κομματικά επιτελεία απο την υπόγεια αντίδραση των πολιτών- Φοβούνται το κόμμα της οργής και αυξάνεται η απήχηση των ανεξάρτητων". Η 'Καθημερινή' εστιάζει "Στα διλλήματα του Γ. Παπανδρέου-Εξετάσει άμεση προσφυγή στις κάλπες λόγω επιβολής νέων μέτρων, αν το αποτέλεσμα των Δημοτικών είναι αρνητικό".

@Ο Άδέσμευτος Τύπος' αναλύει ότι "Ασαφής εγκύκλιος σε επίμαχη διάταξη του Ασφαλιστικού-Γκάφα με την πρώην συνταξιοδότηση 100.000 μητέρων ανήλικων παιδιών-Σόκ για τα αποθέματα του ΙΚΑ που αναζητά διευκρινίσεις". Ο 'Ελευθερος Τύπος' αποκαλύπτει ότι "Αμέσως μετά το προεκλογικό δωράκι στους χαμηλοσυνταξιούχους- Νέο μαχαίρι στα επιδόματα 610.000 υπαλλήλων-Νέα μείωη στα δώρα μέχρι την οριστική εξαφάνιση απο την 1η του έτους". Τέλος το 'Εθνος' καταλήγει ότι "Αποκάλυψη Κύκλωμα με εισαγόμενους ασθενείς απο τα Βαλκάνια- Μίζες και βίζες κλέβουν απο το ΕΣΥ 400 εκ. τον χρόνο- Αποροι με Μερσεντές κάνουν έφοσο στα νοσοκομεία της χώρας...."
 
http://www.greekmme.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!