tromaktiko: Δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής ο Π. Παναγόπουλος

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής ο Π. Παναγόπουλος



Χωρίς να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη του «αποκαλούμενου συνδικάτου του εγκλήματος» τα μέλη του...
 οποίου φέρονται να οργάνωσαν και να εκτέλεσαν την απαγωγή του, ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος και η σύζυγος του Κατερίνα απεχώρησαν από τη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού την οποία – όπως έγινε γνωστό – θα επισκεφθούν και πάλι όταν έρθει η ώρα να καταθέσουν.

Ο εφοπλιστής και η σύζυγός του ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους γιατί αποφάσισαν να μην παρασταθούν ως πολιτική αγωγή στη πολύκροτη δίκη και η απάντηση που έδωσαν ήταν: ««Παρακολουθήστε τη διαδικασία και θα καταλάβετε».

Στο εδώλιο κατηγορούμενοι για σωρεία κακουργηματικών πράξεων αλλά και για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου στο λαιμό της Βουλιαγμένης πριν από περίπου 20 μήνες, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, στο Καβούρι της Αττικής, κάθονται οι Παναγιώτης Βλαστός- του αποδίδεται «ηγετικός ρόλος» στην απαγωγή του εφοπλιστή - και οι: Γιάννης Σκαφτούρος, Απόστολος Πετράκης, Εμμανουήλ Σκαρλάτος, Αριστομένης Κλεφτογιάννης, Γιώργος Κατσαγάννης, Γιώργος Τρομπούκης, Γιάννης Θεοδωράκης, Χαράλαμπος Μουστάκας, Ιωάννης Χήρας, Βασίλης Στεφανάκος, Ιωάννης Θώδης, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Μπόμπαν Ριστέβσκι, Πολυτίμη Γεωργά, Ελισσάβετ Πούλιου, Ιωάννης Καλογερίδης, Εμμανουήλ και Χριστόφορος Λασιθιωτάκης και Παναγιώτης Σοϊλέδης. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι «20» αφορούν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκρήξεων κ.ά. Η σημερινή διαδικασία ξεκίνησε με ενστάσεις που υποβλήθηκαν στο δικαστήριο, τα οποία στο σύνολό τους απορρίφθηκαν.


protothema.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!