tromaktiko: Πέτρες στο αυτοκίνητο του Τότι!

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Πέτρες στο αυτοκίνητο του Τότι!



Πέτρες από αγνώστους δέχτηκε το αυτοκίνητο του Φραντσέσκο Τότι, την στιγμή που ο αρχηγός της Ρόμα παρακολουθούσε την συναυλία των U2 στο Ολίμπικο.


Όλα στραβά φαίνεται πως πηγαίνουν στον Φραντσέσκο Τότι τον τελευταίο καιρό, αφού εκτός από την κακή αγωνιστική και ψυχολογική του κατάσταση, άγνωστοι έφτασαν στο σημείο να ρίξουν πέτρες στο αυτοκίνητό του, την στιγμή που αυτός βρισκόταν στο Ολίμπικο και παρακολουθούσε την συναυλία των U2.

Ο αρχηγός της Ρόμα ειδοποιήθηκε μέσω τηλεφώνου πως άγνωστοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητό του με πέτρες, κάτι που φυσικά τάραξε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή. Ο Τότι πήγε αμέσως στο όχημά του και είδε επάνω στο παρμπρίζ μια μεγάλη πέτρα, η οποία είχε κάνει σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο.

Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στις φωνές κριτικής που ακούγονται από όλους για τον αρχηγό των Ρωμαίων, ο οποίος δεν χαίρει πλέον εκτίμησης από τον κόσμο της ομάδας. Η κάκιστη αγωνιστική του κατάσταση (έχει να βρει δίχτυα από τις 9 Μαΐου), αλλά και η ψυχολογία του που έχει πιάσει πάτο, τον ανάγκασαν να δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα πως αν αποτελεί πρόβλημα για την Ρόμα να του το πουν. Φαίνεται πως ο κόσμος αποφάσισε να μιλήσει, όχι όμως με τόσο κόσμιο τρόπο.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!