tromaktiko: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ



Θα ήθελα να τοποθετηθώ στις τελευταίες δηλώσεις του κ. Προβόπουλου ο οποίος και δέχτηκε σωρεία επιθέσεων από πολλούς ακόμη και από τον κ. Κακλαμάνη δήμαρχο Αθηνών.

Πως θα έπρεπε να αισθανθεί ένας νέος 25 ετών άνεργος που τον συντηρεί και τον χαρτζιλικώνει η οικογένεια του όταν σε μια τέτοια κατάσταση τα ΚΑΠΗ επιθυμούν ταξίδια στο εξωτερικό από το κρατικό ταμείο? Δεκαπενθήμερα λουτρά από το κρατικό ταμείο?
κλπ κλπ κλπ. Τελικά πόσο βρε παιδί μου πρόσφερε αυτή η γενιά σ αυτό το έρμο το κράτος. Σύνταξη, φάρμακα, δώρα, ταξίδια, λουτρά, ήμαρτον πια. Τόσα πολλά κρατήθηκαν για να δικαιούνται τόσες παροχές?


Και έτσι να είναι :εγώ αυριο θα ψάχνω για δουλειά, φαγητό θα φάω αν μου δώσουν οι γονείς μου, ρούχα θα φορέσω αν μου δώσουν οι γονείς μου, και μάλλον θα γυρίσω το βράδυ άπραγος. Και δεν ψαχνω για συγκεκριμένη δουλειά. Έστω 20 - 30 ευρώ την ημέρα και ανασφάλιστος. Άρα ούτε σύνταξη ούτε φάρμακα ούτε λουτρά.
Ας σοβαρευτούν όλοι επιτέλους σε αυτή την χώρα. Έχουμε καταντήσει ένα απέραντο γηροκομείο. Συντάξεις, φάρμακα, περικοπές και σκ...

ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΒΡΕ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ . ΤΑ ΚΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΘΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ. ΟΧΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ.

ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ (ΟΧΙ ΑΕΡΓΟΣ)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!