tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Πολλά και ισχυρά φαβορί υπάρχουν στο κουπόνι του Τρίτης, στο οποίο κυριαρχούν τα προκριματικά των εθνικών ομάδων του EURO 2012. Τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης αντιμετωπίζουν κυρίως κατώτερους ή αδύναμους αντιπάλους και η νίκη τους θεωρείται πολύ πιθανή, χωρίς όμως οι προσφερόμενες τιμές να ικανοποιούν.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με ορισμένες φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες ξεχωρίζει το διπλό της Ουρουγουάης, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κίνας σε αποδόσεις κοντά στο 1.45 με τις τάσεις να είναι πτωτικές. Προβάδισμα δίνουν οι αγορές στην ομάδα της Νότιας Κορέας στη σύγκρουση με την Ιαπωνία με την τιμή του άσου να πέφτει και στο 2.10. Η γηπεδούχος Κροατία είναι το φαβορί στο φιλικό με τη Νορβηγία που είναι ανεβασμένη αυτή την εποχή. Ο άσος αυτός προσφέρεται στο διαδίκτυο και στο 1.75 με 1.80.

Δύσκολες οι περισσότεροι αγώνες στους επαναληπτικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών και προβλέπεται να γίνει μάχη για τα εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση. Υποχώρησε στο 2.20 η απόδοση της Ελλάδας που καλείται να ανατρέψει το 0-3 του πρώτου ματς, κάτι που δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Συνωστισμός από μεγάλα φαβορί στις ομάδες των ανδρών αφού σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η Γερμανία, η Τουρκία, η Τσεχία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία έχουν μεγάλο προβάδισμα σε τιμές από 1.10 ως 1.35 και κάποιες από αυτές προσφέρονται με χάντικαπ στο ελληνικό κουπόνι.

Και στο 1.80 παίζει ο άσος της Ελλάδας στο καθοριστικό ματς με το Ισραήλ, ενώ στο 1.70 προσφέρεται η Ιταλία στο παιχνίδι με την πάντα επικίνδυνη Σερβία. Ανέβηκε και στο 1.60 ο άσος της Ολλανδίας στην αναμέτρηση με τη Σουηδία, ενώ οι αγορές υπολογίζουν τη φιλοξενούμενη Κύπρο και ο άσος της Δανίας που δεν είναι και στα καλύτερα της ανέβηκε και στο 1.35.

Μπήκε πάλι στο κόλπο της δυάδας το Βέλγιο που υποδέχεται την Αυστρία με τον άσο σε αποδόσεις κοντά στο 1.70. Υποχωρεί κάπως έντονα στο 1.40 η τιμή της Ελβετίας που ξεκίνησε με δύο ήττες, ενώ πιέστηκε στο 1.60 η απόδοση της φιλοξενούμενης Ρωσίας.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Φιλανδίας με την Ουγγαρία, ενώ ο άσος της Λετονίας στο ματς με την Γεωργία ανέβηκε και στο 2.10. Υποχωρεί το διπλό της Ιρλανδίας και ανέβηκε ο άσος της Σλοβακίας προς το 2.30.

Στα βραδινά ματς μεγάλο φαβορί είναι το Μεξικό σε τιμές κοντά στο 1.35 στο φιλικό με τη Βενεζουέλα και ανέβηκε και στο 2.40 το διπλό του Περού στη φιλική αναμέτρηση με τον Παναμά. Φαβορί η Κόστα Ρίκα που θα υποδεχτεί το Ελ Σαλβαδόρ σε αποδόσεις κοντά στο 1.75, ενώ στο ΗΠΑ-Κολομβία ο άσος παίζει στο 2.00 χωρίς έντονες διακυμάνσεις.

Τέλος, σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ο Ισημερινός αντιμετωπίζει την Πολωνία με τον άσο να ανηφορίζει προς το 2.35 και το 2.40.
http://www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!