tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Αυθαιρετες μονοδρομησεις απο τον Δημαρχο Αμαρουσιου στον Σταθμο νερατζιωτισσα

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Αυθαιρετες μονοδρομησεις απο τον Δημαρχο Αμαρουσιου στον Σταθμο νερατζιωτισσα



Είναι αλήθεια ότι δημιουργείται μεγάλη ταλαιπωρία από αυτές τις μονοδρομήσεις κοντά στο σταθμό της Νερατζιώτισσας και θα ήθελα να... συμφωνήσω με τον αναγνώστη που δημοσίευσε προηγουμένως το κείμενο αυτό, ότι πραγματικά για αποστάσεις μερικών μέτρων αναγκάζεσαι ή να παρανομήσεις ή να μπλέξεις με τη Βύρωνος κάνοντας τεράστιο κύκλο σε δρόμους με μεγάλη κίνηση. Όμως θα ήθελα και να διαφωνήσω με την άποψή του ότι: "οι μόνιμοι κάτοικοι του Ψαλιδίου θεωρουν την περιοχη τσιφλικι τους φωναζουν την αστυνομια και γραφει κλησεις σε οσους τολμουν να τους ενοχλουνε" καθώς και "οταν τολμησεις να παρανομησεις οι χαιρεκακοι κατοικοι του Ψαλιδιου εχουν κανονισει μπλοκα με την αστυνομια (προφανως σε συνεργασια και με τον Δημο Αμαρουσιου)".
Η αστυνομία όμως καλά κάνει και πηγαίνει γιατί στην ευκολία του παρανομώ για να μην κάνω κύκλο γίνονται καθημερινά ατυχήματα!
Ποιος τα θέλει τα ατυχήματα?
Επίσης στην γέφυρα που περνάει πάνω από την Αττική οδό μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας δεν γίνεται να είναι και διπλής κατεύθυνσης και να παρκάρουν.
Οπότε σε αυτή τη φάση είναι μονής κατευθυνσης και όχι διπλής αλλά παρκάρουν σε όλο της το μήκος.
Πραγματικά πρέπει να βρεθεί μία λύση γιατί και οι μόνιμοι κάτοικοι ΚΥΚΛΟ ΚΑΝΟΥΝ και αυτοί μπλέκοντας σε δρόμους με μεγάλη κίνηση....και το καλύτερο είναι ότι και αυτοί παρανομούν έχοντας τον φόβο να τρακάρουν γιατί ακόμα και οι δρόμοι των σπιτιών τους ούτε ανεβαίνουν ούτε κατεβαίνουν!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!