tromaktiko: Απάντηση στο-Aισχροκέρδια, σοκολάτα 9,5 ευρώ...και παρομοια μυνηματα

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο-Aισχροκέρδια, σοκολάτα 9,5 ευρώ...και παρομοια μυνηματα



Έχετε απολυτο δικιο οτι η ζωη ειναι ακριβη σε πολλα πραγματα γενικα.Σκεφτειτε απλα πως εκει που παμε να πιουμε τον καφε-φαγητο μας κτλ...
 ειναι ενα κεντρικο μαγαζι σε καλο εμπορικα σημειο το ενοικιο παιζει απο 2.500 ως και 10.000 ευρω και μπορει και παραπανω(εδω το εχουν ξεφτιλησει και οι ιδιοκτητες που εχουν ενα μαγαζι και για να σε βαλουν μεσα ζητανε το γνωστο ''αερα''που μονο στην ελλαδα υπαρχει).σκεφτειτε οτι μπορει να δουλευουν 2 στο μπουφε-μπαρ, 4 σερβις κ 2 βοηθοι και ισως και αλλος ενας κουζινα. Μετά εχουμε το φορο στο δημο για τα τραπεζια,το ικα.το τεβε,τη δεη που ειναι περιπου 1500 περιπου και παραπανω την 2μηνια,την 'προστασια' σε τοσο κεντρικα μαγαζια,και πολλα αλλα πραγματα που ειναι λογικο να μην τα σκεφτομαστε εμεις σαν πελατες αλλα να υπαρχουν,και να αναγκαζουν το ενα με το αλλο να φτανουν τις τιμες στα υψη!!! Απο αλλου ξεκιναει η ακριβια κ οχι παντα απο τους εκαστοτε ιδιοκτητες.οι τιμες δεν ανταποκρινονται πολυ απλα στους μισθους και τις υπηρεσιες που μας παρεχουν σε αυτο το κράτος... Και ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα ειναι η ασφαλιση, πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα για να μας παρεχουν ενα αθλιο συστημα υγειας,που με τα ιδια λεφτα κ λιγοτερα θα ειχαμε την καλυτερη ιδιωτικη ασφαλιση!!!
Όσο για τα ενοικια...πηρα τηλ και μου ζητησαν σε μαγαζι στην καλλιθεα σε κεντρικο σημειο 25.000 αερα κ 2.500 ενοικιο,για 30τμ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!