tromaktiko: ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ACS

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ACS



Μια εταιρία ταχυμεταφορών όπως η ACS, η οποία θέλει να λέγεται σοβαρή αν και προφανώς απέχει ακόμα πολύ από το να είναι, θα έπρεπε να σέβεται και να προστατεύει με κάθε τρόπο τους πελάτες της.
Πέρα από το λάθος του κυρίου που απέστειλε τα 100 Ευρώ είτε από αμέλεια είτε από άγνοια και προφανώς πλήρωσε το λάθος του σχετικά ακριβά- σε εποχές σκληρής λιτότητας μάλιστα- η εταιρία οφείλει να αναζητήσει τον ένοχο ή τους ενόχους. Μην ξεχνάμε παλιό κύκλωμα που δρούσε στα ΕΛΤΑ πριν από χρόνια και εντόπιζε και άνοιγε συστηματικά φακέλους που περιείχαν χρήματα.

Μάλιστα οι φάκελοι αυτοί δεν έφταναν ποτέ στον προορισμό τους. Το κύκλωμα αποτελούνταν από αρκετούς υπαλλήλους αλλά το δημοσιοϋπαλληλικό καθεστώς που επικρατούσε στα ΕΛΤΑ καθυστέρησε αρκετά χρόνια τον εντοπισμό και την τιμωρία της συμμορίας. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μια τόσο γνωστή ιδιωτική επιχείρηση, όπως η ACS, ανέχεται να υπάρχουν τέτοια περιστατικά ( παράδοση ΑΝΟΙΓΜΕΝΟΥ φάκελου, το θέμα του περιεχομένου είναι δευτερεύον) και δεν έχει ήδη θέσει σε διαθεσιμότητα ή απολύσει όλους όσους ενεπλάκησαν στην αποστολή του. Φαντάζομαι στον ανοιγμένο φάκελο που η εταιρία θα έχει παραλάβει και φωτογραφήσει ήδη θα υπάρχουν δαχτυλικά αποτυπώματα που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό του δράστη- εκτός αν ο δράστης είναι πλέον «επαγγελματίας» μετά από τόσες φορές που θα έχει επαναλάβει την κλοπή.

Και για να μην πάμε το θέμα τόσο μακριά, σίγουρα η εταιρεία θα γνωρίζει τα 3-4 άτομα που μεσολάβησαν στην αποστολή του δέματος και θα είναι εύκολο να τους εντοπίσει μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα της . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Μια επίσημη απάντηση από την ACS είναι σίγουρα απαραίτητη.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!