tromaktiko: Απάντηση στο:Άρνηση Επιβιβασης Σκυλου Σε Αεροπλανο Της Aegean Λογω Ρατσας

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο:Άρνηση Επιβιβασης Σκυλου Σε Αεροπλανο Της Aegean Λογω Ρατσας



Είναι δυνατόν να μιλάει έτσι; Δηλαδή θέλει να μας πει ότι υπάρχουν σκυλιά δολοφόνοι και σκυλιά καλά; Τα σκυλιά καλέ μου άνθρωπε όπως και τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις.
Δε διαφωνώ με το ότι τυχαίνει κάποιοι να διαλέγουν συγκεκριμένες ράτσες για να το παίξουν άντρες, αλλά δε σημαίνει πως όλοι κάνουν το ίδιο και σίγουρα δε σημαίνει ότι αυτά τα σκυλιά που παίρνουν αυτοί οι άθλιοι είναι από γεννησιμιού τους "κακά" και άγρια.

Έχω ένα πιτ μπουλ, (το οποίο βρήκα κακοποιημένο, δε το αγόρασα - να στηρίζουμε λίγο και τα αδεσποτάκια), αν το δεις αυτό το σκυλί θα πάθεις την πλάκα σου με το πόσο καλό είναι. Και ένα παραπάνω που το δικό μου με τόση κακοποίηση θα μπορούσε να με έχει κατασπαράξει, τα σαγόνια και τα γονίδια (αφού αυτό μάλλον υποννοείς) τα έχει. Αλλά μεγάλωσε σωστά. Σταματήστε επιτέλους τον ρατσισμό, είτε έχει να κάνει με σκυλιά, είτε με ανθρώπους έιτε με οτιδήποτε.

Επειδή είναι πιτ πρέπει να είναι δολοφόνος; Δηλαδή αν κάποιου ο πατέρας είναι φονιάς θα γίνει απαραίτητα και το παιδί φονιάς;
Για να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε. Και πώς να ανοίξει το σκυλί ο άνθρωπος στην καμπίνα τη στιγμή που το ζώο θα ήταν στο χώρο αποσκευών; Ο Τιραμόλας είναι; Έλεος πια. ΈΛΕΟΣ.

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και όσοι δεν γνώρισαν ποτέ σκυλί.

Ελπίζω να βρεθεί κάποτε στο δρόμο σου ένα πλάσμα σαν και το δικό μου, μπας και αλλάξεις γνώμη, αλλά ειλικρινά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη γι' αυτό.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!