tromaktiko: Γιατί παίζεται με τις ζωές των δικών μας ανθρώπων κ. ΚΟΥΦΕ;;;;

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Γιατί παίζεται με τις ζωές των δικών μας ανθρώπων κ. ΚΟΥΦΕ;;;;



Πριν από 15 περίπου ημέρες συγγενικό μου πρόσωπο νοσηλευτικέ στην καρδιολογική κλινική του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΟΥ με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.
Αποτέλεσμα του εμφράγματος ήταν να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο του Νομού Αττικής για περεταίρω έλεγχο και νοσηλεία .
Με έκπληξη και οργή διαπίστωσα ότι οι καρδιολογικές μονάδες του ΕΚΑΒ ( αυτοκίνητα πλήρως εξοπλισμένα για ανάλογα περιστατικά αδυνατούσαν να μας διακομίσουν) ποιος ο λόγος υπάρξεις τους στον τομέα Λακωνίας , διότι όπως μας ενημέρωσαν τον συντονισμό των ασθενοφόρων τον έχει αναλάβει το Νοσοκομείο με εντολή του Διοικητή του .
Ο συγγενής μου είχε την ατυχία να διακομίζεται με ένα παμπάλαιο όχημα ( άξιο θαύματος το πώς φτάσαμε Αθήνα) παράλληλα με άλλον έναν ασθενή της παθολογικής κλινικής , με εξοπλισμό ένα φορητό μόνιτορ και ένα συνοδό ιατρό να αδυνατεί να προσφέρει το παραμικρό λόγο έλλειψης χώρου , εξοπλισμού και υλικών.

Εκ των υστέρων με έκπληξη μου διάβασα στον τοπικό τύπο τον Διοικητή να χαρακτηρίζει τα ασθενοφόρα επικίνδυνα για τις ζωές των ασθενών , συνοδών και οδηγών .
Ο συγγενής μας ήταν τυχερός και χαίρει άκρας υγείας , αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να καταγγείλουμε την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε και την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζουν τα ασθενοφόρα του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης .
Καταγγέλλουμε επίσης τον Διοικητή του Γ.Ν.Σπαρτης που με αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του στερεί από εμάς και τους οικείους μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας .


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!