tromaktiko: Σχετικά με "Άρνηση Επιβιβασης Σκυλου Σε Αεροπλανο Της Aegean Λογω Ρατσας"

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με "Άρνηση Επιβιβασης Σκυλου Σε Αεροπλανο Της Aegean Λογω Ρατσας"



Τα οσα γραφονται ειναι βγαλμενα απο τη σφαιρα της φαντασιας!
Δεν ξερω απο που κατεβηκαν ολα αυτα.
Για να τελιωνουμε γιατι υπαρχει μεγαλη αγνοια.....
(αφορα στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/aegean_3829.html )
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΤΕΛΙΩΣΕ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ,ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ(η οποια ειναι ακρως βιαιη προς τον σκυλο)
Διαβαστε λιγο παραπανω,μην πετατε μια παντοφλα(δημοσια κιολας,σε blog που διαβαζουν χιλιαδες-θα ρεζιλευτειτε) χωρις να ξερετε τι γραφετε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
με την παραπανω αναφορα (αφορα στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/aegean_3829.html ) ο ανεγκεφαλος ελληναρας....καταδικαζει ολες αυτες τις ρατσες τυπυ πιτ-μπυλ,μπαντογκ κ.α .Απο ποια σκποπια ρε φιλε μιλας προκειται για ρατσες με απιστευτες δυνατοτητες και εκπληκτικα χαρισματα,φημισμενοι ανθρωποι ητανε κατοχοι πχ η ελλεν κελερ η γνωστη συγγραφεας που ητανε τυφλη ειχε για προσωπικο οδηγο-φυλακα ενα πιτ-μπουλ!! αγαπητε μαθε να αγαπας τα ζωα και μετα θα αγαπησεις και τον! ευατος σου,,,νυσαφι πια με το γνωστο θα σε φαει θα σε δαγκωσει...Τα σκυλια και ο καθρεφτης του ιδιοκτητη...το μαχαιρι απο μονο του δεν κοβει αλλα στα παραφρων χερια σκοτωνει..ευχαριστω περηφανος ιδιοκτητης ΠΙΤ-ΜΠΟΥΛ ΤΕΡΡΙΕ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!